Парното в СУ (затваря ли СУ)
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
редактирано
Последно промяна от Smoking Mirror на 02 Ное 2006, 23:23, променено общо 1 път.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Предпочитам да съм "лигльо", отколкото баламурника дето сам ще седи в ледено-студената аудитория или болният такъв... На мен даването на пари за лекарства и да си губя времето сам под юрганчето не са ми приоритет.Boromir написа:Именно - малко е хладно, но се търпи. Но за лигльовци не е препоръчителноSmoking Mirror написа:Фактът, че няма радиатори предполага, че и миналите години са оцелявали по някакъв начин без парно в 272А в 272 имаш ли си представа какво ще правим!!! Там няма дори радиатори!каквото и парно да пуснат,в 121 винаги ще си е клинч![]()
![]()
Научете се да правите разлика между това, което ви се полага, и това, което е каприз!
П.П. Не малко мъдрости подчертават, че именно "здравето" не подлежи на... смята се за най-ценно.
П.П.П. Не че съм отдавна в СУ, но се надявам, че Boromir и Smoking Mirror знаят коя е посочената аудитория (то това е колкото футболно игрище и без 1 радиатор при така високите температури в столицата още този месец ще бъде минат предела, изискван от РИОКОЗ)
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Така се случи, че съм имал целия зимен семестър миналата година лекции в 272, в студ и в слънце, така че прекрасно знам какво говоря и не съм се разболял.
А ти се научи да правиш разлика между идеалната ситуация и текущата ситуация - така ще мрънкаш много по-малко.
Освен това, моят боен другар също учи криво като теб, а бързо е достигнал до логичния извод, че все пак някак си се е оцелявало в тая зала дори преди твоя милост да влезе в СУ, защото да - така е! - светът и СУ в частност са съществували тогава
А и дори да затворят Ректората (което една ли ще стане, защото този проблем не е нов) - конспекти и книжки за ентусиастите има предостатъчно, а лекциите не са задължителни - проблем?
А ти се научи да правиш разлика между идеалната ситуация и текущата ситуация - така ще мрънкаш много по-малко.
Освен това, моят боен другар също учи криво като теб, а бързо е достигнал до логичния извод, че все пак някак си се е оцелявало в тая зала дори преди твоя милост да влезе в СУ, защото да - така е! - светът и СУ в частност са съществували тогава
А и дори да затворят Ректората (което една ли ще стане, защото този проблем не е нов) - конспекти и книжки за ентусиастите има предостатъчно, а лекциите не са задължителни - проблем?

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Мда, предимството да те размотават из цяла София.
Не че пък тогава не се мръзне, маайки гащи из София.
Лекции в Ректората имам тамън 2 пъти седмично.
Иначе вече се знае, че ще се учи, нали? Във ВОБГ има статия, че държавата ще плати за парното.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."