студдд....

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Ми щом са го казали по НОВА ТВ не чакайте някой на готово да ви сервира инфото, ами пробвайте и сами да си го потърсите:

http://www.ntv.bg/news/show_news.php?id=11561

или

СТУД
02 Ноември 2006, четвъртък
Софийският университет затваря врати, съобщиха от ръковоството на най-старото висше училище у нас. Причина за скандалното решение е спирането на парното във всички бази на университета заради неплатени сметки. От „Топлофикация” още вчера са запечатали топломерите, разказаха от управата на университета. Това се е случило на връх деня на будителите.
Официалното съобщение на университета беше направено под формата на писмено обръщение, а ректорът професор Биолчев заяви, че ще отговаря на журналистически въпроси най-рано утре. Другата страна – „Топлофикация” – беше по-отзивчива. Оттам разказаха, че проблемите на Софийския университет са започнали още в края на миналата година, когато ръководството на Алма Матер спира да плаща парното в сградата на ректората.

Стефан Дочев – д-р „Външни връзки”- „Топлофикация” – София: „Самата сграда на СУ дължи 800 хиляди лева от декември миналата година и от тяхна страна не е изявявано никакво желание за разсрочване на дълга, за изготвяне на погасителен план, например, или за каквото и да било.”

Междувременно се оказва,че никой не е плащал парното и в студентските общежития на университета, където дълговете в края на миналата година достигат 500 хиляди лева. Затова тези дни над 6000 студенти студуват. „Топлофикация” е завела и дело срещу СУ. В студентски град днес се отопляваха кой както може... Защо парите на студентите за наем в общежитията не са стигнали до касите на „Толофикация” днес не стана ясно. В писменото си обръщение професор Биолчев заяви, че ако държавата не поеме своята отговорност единствената алтернатива при застудяващото време е ВУЗ-ът да бъде затворен.
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

:? :roll:
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

:shock: значи утре сме почивка
Изображение
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Ако на теб лично ти е студено,аз мога да те постопля. С това готино дупенце...
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

мен ме топлят момченцата от кураса :twisted:
Изображение
Tedichka
В началото бе словото
Местоположение: Coming out of nowhere, I will take you somewhere you have never been before!
Обратна връзка:

Мнение от Tedichka »

И до кога няма да се учи?
Изображение
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Абе, нищо не е ясно и веднага се появяват въпроси - "ама до кога", дрън-дрън. Споко, бе хора!
"В писменото си обръщение професор Биолчев заяви, че ако държавата не поеме своята отговорност единствената алтернатива при застудяващото време е ВУЗ-ът да бъде затворен."
Да пише дата?!? :roll: Май не! И аз предпочитам да си седя на топло вкъщи, ама не се изхвърлям с необмислени мнения и коментари.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
EleiN
В началото бе словото

Мнение от EleiN »

Според мен никой не е казал още че няма да учим, а че когато стане студено ( в моето даскало това беше много относително понятие) ще затворят университета :roll: :roll: :roll:
Sorrow has a human heart
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Абе да им пикам у Топлофикацията, да им пикам у Новата телевизия :evil: :evil: :evil:
Кажете ще се учи ли утре, щото не ми се мъкне напразно в тоя студ??
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Не знам за утре, ама ние днес нямахме лекции! И живо се интересувам дали утре ще трябва да ходя, понеже тр да ставам в 7!
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Ето в такива моменти е важно да имаме gsm-a на Ректора. Ех гимназия гимназия... :lol:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

На мен и колегите ми ни стана навик преподаватели да ни връзват тенекия... И усещам как утре ще отида въпреки студа, а някой ще ми съобщи "благата вест", че преподавателката я няма :x
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Може да са отпрашили към базата в Антарктида на по-топличко :roll: :lol:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

:shock: Абе хора, разбивате ме, едва сега научавам, кви са тия работи, да затварят уни... :roll: Аз утре и без тва нямам нищо...Ама някой ми пусна мухата, че в понеделник нямало да се учи...какво е вярно и какво - не???
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”