И САМО ЛЕВСКИ
Левски и Българската Футболна Мечта
Модератори: ники, Methuselah
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Вердер не показа почти нищо повече от Левски. Единственото което им донесе победата беше нашата собствена глупост и некадърност и това че успяха да ни нанижат още 2 бързи гола след феноменално глупавия автогол на Н. Михайлов. Просто в 30тата минута вратарят прееба иначе равностойния мач. След автогола Михайлов се срина психически и тъкмо когато си виках, че ще ни набутат още един гол, германцитe не закъсняха да ме оправдаят. Може би нямаше да ги победим (така и не успяхме да върнем поне едно попадение) обаче съм убеден че щяхме да удържим равен. Шанс... Очевидно срещу Вердер ни върви на абсурдни голове (ако помните първия гол от първия мач). Поне Митрев опази вратата си чиста. Желая му да се развива успешно, бивш съученик на най-добрия ми приятел е.
И САМО ЛЕВСКИ
И САМО ЛЕВСКИ
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

Ники Перуката и бългаската футболна мечта...
Прощавайте пичове обаче като видях гола на Татковото се попиках от смях...
От друго ми стана още по-смешно, Йовов каза, че Перуката е бъдещето на сините, а най-забвното е, че е прав!
Аз заставам твърдо зад Ники, има идея феновете на ЦСКА да издигнат транспарант в подкрепа на Татковото, защото той е инвестиция не само в бъдещето на Левски, но и на ЦСКА!

Иначе за мача, не мисля, че имаше шанс за спасение, но можеше да не е така лошо...
Все пак желая успех с Челси и Барса...
Но истината е само ЦСКА!
От друго ми стана още по-смешно, Йовов каза, че Перуката е бъдещето на сините, а най-забвното е, че е прав!
Аз заставам твърдо зад Ники, има идея феновете на ЦСКА да издигнат транспарант в подкрепа на Татковото, защото той е инвестиция не само в бъдещето на Левски, но и на ЦСКА!
Иначе за мача, не мисля, че имаше шанс за спасение, но можеше да не е така лошо...
Все пак желая успех с Челси и Барса...
Но истината е само ЦСКА!
One man, one decision, one desire!
They knew too much, they went too far... and now - they're going down!
They knew too much, they went too far... and now - they're going down!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: Ники Перуката и бългаската футболна мечта...
xpu3 написа: Аз заставам твърдо зад Ники, има идея феновете на ЦСКА да издигнат транспарант в подкрепа на Татковото, защото той е инвестиция не само в бъдещето на Левски, но и на ЦСКА!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
18 годишен младеж да пази в Шампионската лига и то в такъв важен мач... Тези от вас, които някога са участвали на някакъв турнир, знаят какво е напрежението. Стига толкова за Михайлов. Резултатите на Левски в ШЛ не са само заради липсата на опит, ресурси и класа, с които разполагат останалите отбори. Те са си чисто отражение на българската футболна реалност. Един въпрос към "нелевскарите": какво точно очаквахте? Колко често БГ отбор играе в ШЛ? Упс... Това май е за ПРЪВ ПЪТ! И в това отношение Левски записа името си в българската фтболна история. Няма нищо учудващо в тези загуби. Можеше (и ми се искаше) и да е по-добре разбира се. Но след толкова години чакане най-после се класирахме в турнира на най-големите и хич не ми е зле да гледам на живо двата най-силни отбора в Европа в момента и кръглото "платно" на ШЛ да се вее в центъра на стадиона на мач на любимия ми отбор. Догодина дано пак сме там. Но в крайна сметка с пародия на футболно първенство какво да искаме? Айде наздраве, че се олях да пиша. 
Последно промяна от castelo на 02 Ное 2006, 19:48, променено общо 1 път.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър