и аз тва викам ама леко ме съмняват....по последни новини инженер е някакъв японец и строенето било временно спряно,защото не можели да му намерят преводач но това е само слух де
dormouse написа:и аз тва викам ама леко ме съмняват....по последни новини инженер е някакъв японец и строенето било временно спряно,защото не можели да му намерят преводач но това е само слух де
Че Университета няма ли да се притече на помощ с някой японист? Виж ги само колко много само в този форум...
dormouse написа:по последни новини инженер е някакъв японец и строенето било временно спряно,защото не можели да му намерят преводач но това е само слух де
България ще да е от малкото места къдео може да се случи такова нещо Иначе много работа ще ми върши метрото като стигне до СУ. Не само заради университета, но защото това е и стария ми квартал където най-вече се размотавам. А от Сердика до СУ както и да го погледнем най-прекият транспорт за сега е кракомобила Впрочем ако не се лъжа по план станцията до СУ трябваше да заработи края на 2006та т.е. сега. Така че вече е налице едно закъснение
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Благодарение на прокарването на новата линия на метрото,стигам до работа за около час Но след 22.11.07 ще е за около 10 мин,както до работата така и до СУ.
dormouse написа:и аз тва викам ама леко ме съмняват....по последни новини инженер е някакъв японец и строенето било временно спряно,защото не можели да му намерят преводач но това е само слух де
Много се кефя, когато на "Опълченка" съм изпуснал влакчето за "Люлин" и после се кача в посока "Сердика" и си остана в него. След това си се возя от "Сердика" до "Люлин"....
MZ4 написа:Благодарение на прокарването на новата линия на метрото,стигам до работа за около час Но след 22.11.07 ще е за около 10 мин,както до работата така и до СУ.
Аз пък чух, че понеже са разкрили още руини, затова се забавило допълнително.
аз се чудя дали въобще работят, защото винаги когато мина покрай изкопа на пл. Св. Неделя, не се извършват никакви строителни дейности; всичко просто си стои копано-недокопано и отвреме-навреме се мяркат уж някакви работници