Макар поне засега да не се чувствам засегнат от идиотския пост, откъдето е това хубаво изявление, съм длъжен да припомня на автора му, че национализмът не е нещо толкова страшно. Защото национализмът не се противопоставя на вноса на секси очилца, нито на грим за мъже, нито на други подобни екзотични начини за себеизтъкване, така че не бива толкова да се стресира и да обижда. Добрият тон не трябва да се нарушава ДОРИ КОГАТО има риск метросексуалността да попадне под прицела на Волен Сидеров, което явно ще постави някои в неудобно положениеdkny написа: Мишки сте всички вие ...
Безличният президент

- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Одрайфа страницата ама пак не ми каза отде да си зема таквиз цаки,що не даваш и на другите да са готини ше го еваdkny написа:хахахПлазмодий написа:И качествено спорче ни моеш да завържеш,много ми падна в очите.dkny написа:хаха мн ви заболя май
Бтв откъде мога да си купя тея фешън цаки тип американско моторизирано ченгебатко зле си ... просто си замълчи
в неделя гледай там твоя идол в живота колко гласчета ще събере ... стискай палци докато те заболят .... мрази колкото искаш ... тва си е твой проблем.Слабо ме интересуваш ..... хахах
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- dkny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Плазмодий написа:Одрайфа страницата ама пак не ми каза отде да си зема таквиз цаки,що не даваш и на другите да са готини ше го еваdkny написа:хахахПлазмодий написа:И качествено спорче ни моеш да завържеш,много ми падна в очите.dkny написа:хаха мн ви заболя май
Бтв откъде мога да си купя тея фешън цаки тип американско моторизирано ченгебатко зле си ... просто си замълчи
в неделя гледай там твоя идол в живота колко гласчета ще събере ... стискай палци докато те заболят .... мрази колкото искаш ... тва си е твой проблем.Слабо ме интересуваш ..... хахах
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Re: Безличният президент
Силно се надявам да не си мой колега в СУ.PARTNER написа:
GLASUVALI ZA GOTZE:
по националност - турци - 96% за Първанов
роми - 91% за Първанов
Не си направих това унижение да чета целия ти пост. Цитираното ясно говори за твоя интелектуален багаж.
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
- kamikadzzze
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Как и къде мога да гласувам?
Как и къде мога да гласувам?
Студент съм, не съм от София.
Студент съм, не съм от София.
С уважение: kamikadzzze
Ако гласуваш за промяна, ще ти кажа, иначе не!
Това, разбира се, беше шега!
Гласувай за когото искаш, поне има повече от един кандидат!
Взимаш си личната карта и студентската книжка и отиваш в първата секция, покрай която минеш. Ако имаш отчислителна бележка, може и без студентска книжка, но винаги с лична карта! 
Това, разбира се, беше шега!
-
The Jolly Rider
- В началото бе словото
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Tия проценти в първия пост ме изумиха. Нима е възможно?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Започвам от първия пост
...онва ченге Росенчо ("големио ерудит") го покани да се бият...не съм запознат да е отишъл...
Кажи ми, с какво е доказъл, че не е страхлив...
...остави това...ТОЙ Е ЛЪЖЕЦ...
На рождения ден на Джими Найденов си даде приятелско "здрасти" министърът от ДПС Нихат Кабил...мисля, че е излишно да цитирам афишираното от Воуен мнение за тях...
...и не, че изразявам съмнение за резултатите постнати горе...просто е хубаво да цитираш източника...
...понеже съм убеден, че на един турчин ще му е безкрайно трудно да направи един "екзит пол" като хората
Мисля, че има около 3-4 покани от еврейското общество...да отиде и да изнесе лекция в центъра им за това какво мисли за тях...ама ей така в очите...е аз не съм запознат да я е приел.... Той категорично е доказал, че не е страхлив.
GLASUVALI ZA GOTZE:
по националност - турци - 96% за Първанов
роми - 91% за Първанов
за останалите - по под 1 %
по образование - без образование -99% за Първанов
с основано образование - 95% за Първанов
...онва ченге Росенчо ("големио ерудит") го покани да се бият...не съм запознат да е отишъл...
Кажи ми, с какво е доказъл, че не е страхлив...
...остави това...ТОЙ Е ЛЪЖЕЦ...
На рождения ден на Джими Найденов си даде приятелско "здрасти" министърът от ДПС Нихат Кабил...мисля, че е излишно да цитирам афишираното от Воуен мнение за тях...
...и не, че изразявам съмнение за резултатите постнати горе...просто е хубаво да цитираш източника...
...понеже съм убеден, че на един турчин ще му е безкрайно трудно да направи един "екзит пол" като хората
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: втори
Президентът може да е страхлив, но пък ти си много краен! Турците може и да не са грамотни всичките, но не бива да се обиждат на тази тема.
А защо артикулирането на истината обижда някого?