Да, и аз, покрай теб и другия ни колега.THE_PARASITE написа:Днес обядвах в мензата за първи път,Беше супер !
Харесва ли ви храната и хигиената в "мензите"
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Ти не си добре честно. Не е нормално в 21 в. да парадираш с антихуманното си отношение към другите живи същества. Може би си сбъркал епохата. Аз лично не живея в пещера и не ми е необходимо да ловувам за да не умра от глад. По целия свят организации като ООН пледират за по хуманно отношение към животните и в много световни компании се наемат с предимство служители , които не употребяват месо. Това значи само едно - че си ХУМАНЕН. Вярно доста хора ядат месо и не могат да се откажат от него, но съзнават , че не е правилно. А ти се гордееш с този факт. Няма значение... говорехме за мензите.Joker написа:На обяд хапнах голяма свинска пържола и едно малко пилешко шишче.
За вечеря - телешко варено.
![]()
Обичам животните и затова не мога да стана вегетарианец!
1) Аз съм, или поне се опитвам да бъда, хуманен към хората, защото терминът хуманен е предназначен по дефиниция за тях! За животни и растения си има други термини.maimunka написа:Ти не си добре честно. Не е нормално в 21 в. да парадираш с антихуманното си отношение към другите живи същества. Може би си сбъркал епохата. Аз лично не живея в пещера и не ми е необходимо да ловувам за да не умра от глад. По целия свят организации като ООН пледират за по хуманно отношение към животните и в много световни компании се наемат с предимство служители , които не употребяват месо. Това значи само едно - че си ХУМАНЕН. Вярно доста хора ядат месо и не могат да се откажат от него, но съзнават , че не е правилно. А ти се гордееш с този факт. Няма значение... говорехме за мензите.
2) Никога през живота си не съм ходил на лов и само един път на риболов, но да ме извини Добрефф, не ми хареса - скучно!
3) Не смятам че хиляди поколения хора преди мен са грешили като са яли месо. Дори има една доста правдоподобна теория, че първобитните хора са се превърнали в разумни именно поради яденето на месо (печено), тъй като то променя химията на мозъчната дейност.
В този смисъл повикът назад към природата не го тълкувам като назад към пещерите и преживните животни!
Da Buzz мога да те убедя, че никога през живота си не съм пушила и обикновена цигара , а пък ти ми говориш за тревица. Може би от собствен опит си мислиш, че всички хора пушат такива неща. Нямам нужда от наркотици за да се чувствам добре в своята кожа. Нищо лично към вас - всеки избира начина по който да живее, да се храни, да мисли. Вие си имате своя гледна точка , а аз моя - нито вие ще ме промените нито аз вас. Аз няма да умра от неядене на месо , защото в рода си имам столетници вегетарианци, но пък обикновено месоядците едва прехвърлили 50 години започват да страдат от какви ли не болести като се започне от атеросклероза до хипертония, диабет и какво ли още не.