Безличният президент

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

хахах .... кой е тоя дето лъже .... Мишока Волен от магистрала Тракия .... и неговите приятелчета Павката Шопов ... грозния мустак ... Павката Чернев (Хубаво че момчето се ориентира ... макар и към още по лоша кауза , но това е негов проблем) и другите момченца от АТАКА , които се натискат не за друго ... ами чули че в политиката се крънкат парички ... дай и ние да влезем ... а дали имаме няква представа от нещата това е друг проблем.
Искам драги мой ... подръжници на великата Атака ... да ми цитирате едно име , което да има нещо общо с политиката .... Естествено ... г-н Петър Берон .... но той беше в групата с друга идея .... идея , която аз също бих подкрепил .... но не и при тези обстоятелства .... Пък и той доста изтърпя там .... и не му беше мястото там ... поради една единствена причина ... Човекът има акъл в главата ... :)
Дайте да говорим за Първанов .... само за НАТО и ЕС ли е проблема ..... :) Ами той мн добре го каза в НТВ ..... Времето променя и обстоятелствата .... Да не би г-н Волен Сидеров ... много уважавания лидер на АТАКА не написа лъжливи показания пред МВР ..... това какво е ... :) Но дайте да говорим за г-н Първанов .... аз въпреки всичко смятам че той не е 100% подръжник на идеята ЕС и НАТО както и мн др българи .... но къде вие виждате разрешаването на проблема ..... Айде да не казвам проблема .... къде вие виждате развитието на многообичаната ни република .... Може би тея милиарди които ще влезнат ще са ни излишни ...... или по-добре що не вземем да направим още един "Възродителен процес в БГ" пък да станем 4милиона и да ни тръгне Икономиката .....
Мишки сте всички вие ... не Сидеров ... явно не сте ме разбрали .... защото нямате грам идея как да просперира нещо .....
Пък и толкова като искате някой "НАЦИОНАЛИСТ" да управлява страната ... защо да е президента .... :) Бе я го карайте агитирайте направо за Парламентарните изобри ... пък може да съберете подкрепа от 650 000 души тоя път :)))) Президента я няма тая власт .... и г-на Волен Сидеров явно не познава конституцията .... и си праска общанията само в пространоството :)
Драги мой .... в неделя дори да гласуват 1 000 000 души за Сидеров ..... той няма да спечели ... нали сте наясно с това.Кво се хабите да пишете .... я слезте на Земята ... :) Симпатягите ми те :)
Последно промяна от dkny на 26 Окт 2006, 09:02, променено общо 1 път.
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
Iskren
В началото бе словото

Мнение от Iskren »

пише се управлява а не оправлява
А милиардите на ЕС ще ги видим през крив макарон

А знаеш ли, че братът на Волен Сидеров е доцент доктор и преподавател във ФМИ при СУ?
http://www.fmi.uni-sofia.bg/lecturers/a ... rm=Сидеров
Казва се Пламен Сидеров - баща ми го познава и казва, че е много свестен човек. Та макар и да са различни двама братя все пак са от едно тесто - просто Волен е малко по-емоционален
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

пише се управлява а не оправлява
И аз това доста ясно съм му подчертал!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

dkny написа:хахах .... кой е тоя дето лъже .... Мишока Волен от магистрала Тракия .... и неговите приятелчета Павката Шопов ... грозния мустак ... Павката Чернев (Хубаво че момчето се ориентира ... макар и към още по лоша кауза , но това е негов проблем) и другите момченца от АТАКА , които се натискат не за друго ... ами чули че в политиката се крънкат парички ... дай и ние да влезем ... а дали имаме няква представа от нещата това е друг проблем.
Искам драги мой ... подръжници на великата Атака ... да ми цитирате едно име , което да има нещо общо с политиката .... Естествено ... г-н Петър Берон .... но той беше в групата с друга идея .... идея , която аз също бих подкрепил .... но не и при тези обстоятелства .... Пък и той доста изтърпя там .... и не му беше мястото там ... поради една единствена причина ... Човекът има акъл в главата ... :)
Дайте да говорим за Първанов .... само за НАТО и ЕС ли е проблема ..... :) Ами той мн добре го каза в НТВ ..... Времето променя и обстоятелствата .... Да не би г-н Волен Сидеров ... много уважавания лидер на АТАКА не написа лъжливи показания пред МВР ..... това какво е ... :) Но дайте да говорим за г-н Първанов .... аз въпреки всичко смятам че той не е 100% подръжник на идеята ЕС и НАТО както и мн др българи .... но къде вие виждате разрешаването на проблема ..... Айде да не казвам проблема .... къде вие виждате развитието на многообичаната ни република .... Може би тея милиарди които ще влезнат ще са ни излишни ...... или по-добре що не вземем да направим още един "Възродителен процес в БГ" пък да станем 4милиона и да ни тръгне Икономиката .....
Мишки сте всички вие ... не Сидеров ... явно не сте ме разбрали .... защото нямате грам идея как да просперира нещо .....
Пък и толкова като искате някой "НАЦИОНАЛИСТ" да управлява страната ... защо да е президента .... :) Бе я го карайте агитирайте направо за Парламентарните изобри ... пък може да съберете подкрепа от 650 000 души тоя път :)))) Президента я няма тая власт .... и г-на Волен Сидеров явно не познава конституцията .... и си праска общанията само в пространоството :)
Драги мой .... в неделя дори да гласуват 1 000 000 души за Сидеров ..... той няма да спечели ... нали сте наясно с това.Кво се хабите да пишете .... я слезте на Земята ... :) Симпатягите ми те :)
Тоя инцидент на магистрала Тракия е на ръба на истината.Повече от ясно е,че е исценировка.Как на Сидеров му свалиха имунитета за 2 месеца са такава случка,а на Стефан Софиянски вече няколко години не му го махат,като е ограбил толкова пари.Не ставайте смешни.Гледайте сериозно на нещата,зщото няма нищо случайно във всеки полоитически акт и тези "случайни случки".
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Автомагистралата.... Е нали основен свидетел е онова ивотно Павел Чернев, който три пъти си смени показанията. Кога излъга - първия, втория или третия път, а може би всики път? Под диктовката на онзи министър дето пика по шадраваните? Правителство, в което вътрешният и правосъдният министър са подследствени или имат влязла в сила присъда....
:pottytrain5: Агент Гоце! :pottytrain4: Пусни му водата! :pottytrain5:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

dkny едва ли ти си този,който знае как се управлява държава, и най-малкото си този,който има правото и знанията да праска поучения.Избърши си джантите деветнайски,че явно са се запотили и щракай с пръсти,не се напъвай не впечатялваш
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

хаха мн ви заболя май
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: От кое? :?

:pottytrain5: Агент Гоце! :pottytrain4: Пусни му водата! :pottytrain5:
Аватар
Синан Сакич
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Синан Сакич »

http://www.grigorvelev.com/lang_bg/
е тва беше кандидато 8)
88/14
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Григор Велев написа:Винаги с Европа и никога против Русия и САЩ, в съответствие с националните ни интереси
Бал съм го у мотото...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

dkny написа:хаха мн ви заболя май
И качествено спорче ни моеш да завържеш,много ми падна в очите.
Бтв откъде мога да си купя тея фешън цаки тип американско моторизирано ченге :roll:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Плазмодий написа:
Бтв откъде мога да си купя тея фешън цаки тип американско моторизирано ченге :roll:
хахах :) батко зле си ... просто си замълчи :) в неделя гледай там твоя идол в живота колко гласчета ще събере ... стискай палци докато те заболят .... мрази колкото искаш ... тва си е твой проблем.Слабо ме интересуваш ..... хахах :)
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

dkny написа:
Плазмодий написа:
хахах :) батко зле си ... просто си замълчи :) в неделя гледай там твоя идол в живота колко гласчета ще събере ... стискай палци докато те заболят .... мрази колкото искаш ... тва си е твой проблем.Слабо ме интересуваш ..... хахах :)
Стига спорили, Първан Паша ще спечели, БГ ще влезе в ЕС, парите от ЕС ще влязат в "обръча" и Мултигруп(която Ага Доган наследи) и комунягите пак ще са си на власт. На европейци не им се нрави много това, но са направили вече сделка с червените.
Да си комунист в България не означава да защитаваш някакви политически идеи, а да КРАДЕШ! Не го ли разбрахте, такова явление в тази държава не е имало, няма и да има. Крадци винаги ще има.
И тука не е момента да кажете "ау колко зле в тая държава, дай да фащам самолето".
За мене Волен има добри идеи. Проблема е че той не ги защитава, той е поставен там с идеята да унищожат тези идеи. Национализмът е най-големият враг на глобалистите, на Nuovus Ordus Saeclorum. Затова те сложиха един националист който да защитава истински идеи и впоследствие го направиха за смях пред всички за да може да покажат че това не е правилния път и че той е "много опасен". И овцете да се ориентират в друга посока, да си свалят гащите и хайде я турски, я американски, я руски, я европейски...
Национализъм не се прокарва чрез популизъм. Гледайте турците и евреите по какъв начин се наложиха и се учете.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Все пак не забравяйте за водата! :pottytrain5:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

знаете ли, препоръчвам ви да изгледате едно епизодче на Саут Парк: "Douche and Turd"... а аз не виждам смисъл да участвам в подобна дискусия, в която прави няма, нито нещо положително, което да се защитава...
Публикувай отговор

Обратно към “България”