Спортно катерене
Модератори: ники, Methuselah
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Fervourrr
- От дъжд на вятър
- Специалност: социология
- Курс: трети
ооооо вчера нямахме тренировки,защото тренера го нямаше и всички си тръгнаха.Само аз и още едно момче останахме.Той тренирал от 11-12 години.....беше невероятно да го гледам как направо си танцува върху стената:) Някой ден и аз ще успея
А исках да попитам от къде мога да си намеря магнезий,торбичка за него и дали случайно не мога да ползвам нечия чужда от залата(като съответно си я напълня де:))
Освен това ми се ще да си тренирам и мускулите на ръцете допълнително.Мисля си за онези гумички дето се стискат....Как мислите има ли полза или да не се тормозя
А исках да попитам от къде мога да си намеря магнезий,торбичка за него и дали случайно не мога да ползвам нечия чужда от залата(като съответно си я напълня де:))
Освен това ми се ще да си тренирам и мускулите на ръцете допълнително.Мисля си за онези гумички дето се стискат....Как мислите има ли полза или да не се тормозя
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Т'ва да не е Стефо бе? Мн поздрави от мен!Fervourrr написа:Само аз и още едно момче останахме.Той тренирал от 11-12 години.....беше невероятно да го гледам как направо си танцува върху стената:)
Виж във "Вива" на Евлоги Георгиев. /по прицип и тренерите носеха едно време магнезий, така че може да ги питаш/. Иначе в Стената има страхотни неща, ама е малко по-далечко. А относно чуждата торбичка с магнезий- тя е свещена!Fervourrr написа:А исках да попитам от къде мога да си намеря магнезий,торбичка за него и дали случайно не мога да ползвам нечия чужда от залата(като съответно си я напълня де:))
Не ти трябват ръце, наблягай на техниката! Ако се занимаваш достатъчно- ще развиеш за няколко месеца всички мускулни групи, които ще са ти нужни. Тренерите би трябвало да са ви казали, че тренирането на определени части от тялото по друг начин (различен от катеренето) може даже да ви попречи на техниката.Fervourrr написа:Освен това ми се ще да си тренирам и мускулите на ръцете допълнително.Мисля си за онези гумички дето се стискат....Как мислите има ли полза или да не се тормозя
А все пак да кажа и за тия "гумички"- по принцип в по-добрите аптеки ги има. Или пак във "Вива"-та

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Е в аптеката има много видове гумички,та трябва да ме ориентираш на място^PrincessA^ написа: А все пак да кажа и за тия "гумички"- по принцип в по-добрите аптеки ги има. Или пак във "Вива"-та![]()
Плазмодий, уважаваш ли ме вече?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Към кои искаш да те ориентирам?Плазмодий написа: Е в аптеката има много видове гумички,та трябва да ме ориентираш на място![]()
Аз принципно я отказвам за през зимата- сокчета ще пия вечеПлазмодий написа: Инак тъ уважавам само ако откажеш колата,поне в мое присъствие

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
абе не е лошо да си потренирва човек отделно, като се чустваш сигурен в ръцете си е друго. Гумички трябва да има във спорт депо в Мол софия, ама аз ти препоръчвам да отидеш на някои лост и да висиш на последните фаланги от пръстите
както и да се опитваш да се набираш на тях.
днеска имаше ли инструктори сутринта, щот аз бех махмурлия и не дойдох.
днеска имаше ли инструктори сутринта, щот аз бех махмурлия и не дойдох.
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По принцип би трябвало да сте забелязали, че на Стената си има специално местенце за такъв тип упражнения (че даже и няколко, но едното си е точно за това)deathcrush написа: ама аз ти препоръчвам да отидеш на някои лост и да висиш на последните фаланги от пръститекакто и да се опитваш да се набираш на тях.
.
За студа- горе си е студеничко, ама не е непоносимо (все пак тръбите минават под Стената

-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Кое? Едно дървено, под наклон, с дървени стъпълца и разни стикери?^PrincessA^ написа:По принцип би трябвало да сте забелязали, че на Стената си има специално местенце за такъв тип упражнения (че даже и няколко, но едното си е точно за това)![]()
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет