Право - всички курсове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- явор
- Летописец Виртуоз
Явно не си станал свидетел на няколко предходни теми, от където се опознахме с колегатаJoker написа:Сигурно ви се намесвам в личното и най-интимно пространство, ама вие двамцата май нещо.....А?
Айде, хаирлия да е, щом се обичат младите.....
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хвала на следващото поколение юристи
Само така момчета и момичета, ама не прекалявайте с чалготеките и отвреме на време ги разреждайте с ретро, денс-менс и другите производни
БТВ, все още повечето второкурсници не можем да схванем замисъла на предметите от 1-ви курс, чували сме за една третокурсничка, която е стигнала до прозрението, ама тя е като Йети и никой не я е виждал... 
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- tedyana
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Трети курс задочно обучение Право
Уважаеми колеги,
Ако има някой третокурсник, който да е задочно обучение и да е проверил датите за изпитите през декември и януари, моля да не се срамува и да сподели тази така ценна информация.
Хайде колеги приятно четене и ще се видим по изпитите!
Ако има някой третокурсник, който да е задочно обучение и да е проверил датите за изпитите през декември и януари, моля да не се срамува и да сподели тази така ценна информация.
Хайде колеги приятно четене и ще се видим по изпитите!
- явор
- Летописец Виртуоз
Ох, успокоих се!duh_navodneniq написа:БТВ, все още повечето второкурсници не можем да схванем замисъла на предметите от 1-ви курс, чували сме за една третокурсничка, която е стигнала до прозрението, ама тя е като Йети и никой не я е виждал...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Не съм аз третокурсничката с прозрението, но от позицията на времето мога да ви кажа един мъдър извод : смисъл на предметите в първи курс има и той е ... да се стигне до втори курсduh_navodneniq написа: БТВ, все още повечето второкурсници не можем да схванем замисъла на предметите от 1-ви курс, чували сме за една третокурсничка, която е стигнала до прозрението, ама тя е като Йети и никой не я е виждал...