Университетски вестник
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Доколкото знам университетската печатница може преспокойно да печата и вестници.
Най-добре представи проект пред Стдентски съвет, те имат статут на юридическо лице и вероятно няма да ти се налага да се регистрираш като такова. Освен това те биха могли да ти осигурят достъп до ресурсите на СУ като печатница и т.н.
Ето тук можеш да прочетеш как се кандидатства с проект към СС
Успех!
Най-добре представи проект пред Стдентски съвет, те имат статут на юридическо лице и вероятно няма да ти се налага да се регистрираш като такова. Освен това те биха могли да ти осигурят достъп до ресурсите на СУ като печатница и т.н.
Успех!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
А СС имат ли някаква цензурираща роля във вестника,който се издава примерно ?pora_e_priqtel написа:Доколкото знам университетската печатница може преспокойно да печата и вестници.
Успех!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Аз съм Минало и съвремие на Югоизточна Европа(новата специалност).Като каза информатика,защо вестникът да не бъде в сайт примерно.И без това младите хора по-често прекарват времето си в ИНТЕРНЕТ и няма да зависи нито от печатници,СС,а и ще е лесно качването на материали.Как виждате тази идея?sedrik написа:Уча Информатика, 1ви курс.
THE_PARASITE, ти нещо с История ли беше?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Не знам за СС, ама СУ все под някаква форма има. Доколкото знам в университетски вестник не може да се провежда политическа агитация. За политически анализи (които обикновено са прикрита агитация) вече не знам.THE_PARASITE написа:А СС имат ли някаква цензурираща роля във вестника,който се издава примерно ?pora_e_priqtel написа:Доколкото знам университетската печатница може преспокойно да печата и вестници.
Успех!
THE_PARASITE написа:Аз съм Минало и съвремие на Югоизточна Европа(новата специалност).Като каза информатика,защо вестникът да не бъде в сайт примерно.И без това младите хора по-често прекарват времето си в ИНТЕРНЕТ и няма да зависи нито от печатници,СС,а и ще е лесно качването на материали.Как виждате тази идея?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър