Университетски вестник

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
sedrik
Писаружяк

Университетски вестник

Мнение от sedrik »

Интересува ме, Университетът има ли си вестник? Ако пък някой знае във ФМИ издава ли се някакъв вестник (създаден от студенти разбира се), да каже, ще съм му благодарен!
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Бах пуснал такава тема,която включваше и радиото Алма Матер.Мисля,че в момента не се издава нищо,но все пак може и да има надежда.Нали всички казват,че студентите са будни хора,ама според мен са по-скоро недоспали.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Аз питам, защото съм голям ентусиаст за вестник. Ако има и други като мен, нека пишат! Може пък да измислим нещо заедно.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Има някакъв студентски вестник "СУ" и празникът му е на 2 декември. :? Все пак не забравяй какво е казал Томас Джеферсън: "Човек, който не чете нищо е по-обрзован от онзи, който чете само вестници." :lol: Наскоро ми го припомниха и е вярно! :wink:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

sedrik написа:Аз питам, защото съм голям ентусиаст за вестник. Ако има и други като мен, нека пишат! Може пък да измислим нещо заедно.
Аз подкрепям тъй като може би това е единствената студентска трибуна.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Започнете с изпитана форма: стенвестник! :lol:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Така е, съгласен съм Joker!

sedrik,

идеята за вестника е много добра, но е трудно реализируема. В училище създадох екип и издадохме 3 броя на училищния ни вестник, но нямахме съдействие нито от директорка, нито от ръководството и главно поради липса на финанси и ентиусиазъм за безплатна работа се отказахме.

Същото ще стане и тук - ще издадем няколко броя и после на половината ще им писне да работят безплатно и ще се откажат.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Joker написа::lol: Започнете с изпитана форма: стенвестник! :lol:
Е, то така не е интересно.

Ако някой има информация или идеи за вестник на Университета, да пише в тази тема и както казах, може пък да се получи нещо!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

FeverNew написа:Така е, съгласен съм Joker!

sedrik,

идеята за вестника е много добра, но е трудно реализируема. В училище създадох екип и издадохме 3 броя на училищния ни вестник, но нямахме съдействие нито от директорка, нито от ръководството и главно поради липса на финанси и ентиусиазъм за безплатна работа се отказахме.

Същото ще стане и тук - ще издадем няколко броя и после на половината ще им писне да работят безплатно и ще се откажат.
Ако националистическият клуб се разрастне може да помолим Седрик за една страничка за пропаганда.Колкото до сериозността - това зависи от нас.Колко са разходите горе-долу?
Последно промяна от THE_PARASITE на 26 Окт 2006, 22:31, променено общо 1 път.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

FeverNew написа:Така е, съгласен съм Joker!

sedrik,

Аз също съм издавал вестник в училище. Бяхме четири човека и си вършехме работата независимо от учители и директори. Е, тук в Университета е по-различно и точно затова се надявам, че може би има шанс да стане нещо.
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Относно разходите, те идват от отпечатването. Зависи от много неща - колко броя ще бъдат отпечатани, как ще се разбереш с тези, които ти печатат вестника и други такива неща.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Защо да е несериозно? Обърнете се и към джурналистчетата, те ще помогнат и после го принтвате на компа във формат А4, лепите го срещу кабинетите на всички декани и на Ректора, забелязват го и получавате пари по проект към Студентския съвет -и те да направят нещо! :twisted: Идея - Трепач! :bounce:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

sedrik написа:Относно разходите, те идват от отпечатването. Зависи от много неща - колко броя ще бъдат отпечатани, как ще се разбереш с тези, които ти печатат вестника и други такива неща.
А дали е Университета няма някаква печатница специално предназначена за вестник?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Щом е печатала вестник, значи има! :?
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Теоретично погледнато - ДА !Ама дали така е на практика...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”