разбира се....и на нас няма да ни е мн приятноEl_Salvador написа:Не вярвам някой да иска университетите да се превърнат в девически училища
За или против квотите по пол?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
В такива случай обичам да казвам,че който не може да направи нещо търси причините наоколо,но не и в себе си,а който иска нещо силно намира начини да го постогне!Учи малко повече и ше влезеш квото искаш !Освен това да назубриш определен брой теми не значи,че си по-способен от някой с по-ниска оценка.Има толкова много фактори и едва ли е случайно всичко това,което е установено,така че учете и няма да имате проблеми.Josefinne написа:Добре, де, защо момчетата изкарват по-ниски оценки масово от момичетата? По-тъпи ли са или просто ги мързи? Ами и в двата случая - сори, ама не е честно. Да учат по-способните! Без значение какъв пол са. Това е накратко, което в крайна сметка мисля...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Жените господарки от висшата класа,мъжете плебеи,а децата кучета ги яли.Абе яко си звучиJosefinne написа:Добре, де, защо момчетата изкарват по-ниски оценки масово от момичетата? По-тъпи ли са или просто ги мързи? Ами и в двата случая - сори, ама не е честно. Да учат по-способните! Без значение какъв пол са. Това е накратко, което в крайна сметка мисля...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Franchesca
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
м даа така е.......и на мен не ми е приятно.....
а относно защо момчетата изкарват по-ниски оценки-ми....то вече навсякъде се знае,че момчетата влизат с нисък бал и затова кандидат-студентите не си дават мн зор......ако махнат квотите и като изгорят ще видите другата година как ще си седнат на дупето и ще изкарат оценки като момичетата.......
а относно защо момчетата изкарват по-ниски оценки-ми....то вече навсякъде се знае,че момчетата влизат с нисък бал и затова кандидат-студентите не си дават мн зор......ако махнат квотите и като изгорят ще видите другата година как ще си седнат на дупето и ще изкарат оценки като момичетата.......
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Не само момичетата учат.Всичко е до характер.Има и момичета с двойки и момчета с двойки и обратно.Момичетата,които кандидатстват са повече и затова има по-висок бал за момичетата.Освен това темата за женския и мъжкия мозък е дълга и не ми се влиза в спорове.просто си учете сериозно и отговорно и ще успеете.Това е което мога да ви кажа.Успех догодина !dormouse написа:м даа така е.......и на мен не ми е приятно.....
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Ми да, примерно сред моите съученици имаше много учещи момчета, обаче те кандидатстваха с математика, физика, ТУ, ФМИ и др. такива, а не българска филология.THE_PARASITE написа:
Не само момичетата учат.Всичко е до характер.Има и момичета с двойки и момчета с двойки и обратно.
Какво толкова лошо има, че момичетата и момчетата имат различни интереси. Не виждам голям проблем в това. Феминизирали се професиите, ами други пък се ...как се казва...омъжкаряват
Да,разбира се,че имаш право.....но направих поста си защото тази година много момчета направиха така-разпитвах от любопитствоTHE_PARASITE написа:Не само момичетата учат.Всичко е до характер.Има и момичета с двойки и момчета с двойки и обратно.Момичетата,които кандидатстват са повече и затова има по-висок бал за момичетата.Освен това темата за женския и мъжкия мозък е дълга и не ми се влиза в спорове.просто си учете сериозно и отговорно и ще успеете.Това е което мога да ви кажа.Успех догодина !dormouse написа:м даа така е.......и на мен не ми е приятно.....