Подписка за предварителен по Английски? (и не само)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
В отговора на мнението на Паразита:хубаво е да има предварителен от психологична гледна точка,защото така се преодолява стреса от "първия" важен за живота ти изпит и на реалния вече отиваш спокойно знаейки какво ще правиш и вече го няма страхът от "новото".......а и на предварителния са по-лесни нещата понякога 
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Точно психологическата тежест ако се провалиш на първия е много тежка.това се случи с мен и няма да ти казвам как се чувстваш след нещо такова.Изпита си е напрегнат,но само докато съобщят темата.После всичко става нормално и се успокоява човек,но съм сигурен,че повечето от вас ще влезнат с оценките от редовния.Първо,защото няма да са изчистени всички теми до Май и защото факта,че изпитът през Юли е решаващ ще ви мотивира до краен предел.dormouse написа:В отговора на мнението на Паразита:хубаво е да има предварителен от психологична гледна точка,защото така се преодолява стреса от "първия" важен за живота ти изпит и на реалния вече отиваш спокойно знаейки какво ще правиш и вече го няма страхът от "новото".......а и на предварителния са по-лесни нещата понякога
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Е.....значи е въпрос на личностTHE_PARASITE написа:Точно психологическата тежест ако се провалиш на първия е много тежка.това се случи с мен и няма да ти казвам как се чувстваш след нещо такова.Изпита си е напрегнат,но само докато съобщят темата.После всичко става нормално и се успокоява човек,но съм сигурен,че повечето от вас ще влезнат с оценките от редовния.Първо,защото няма да са изчистени всички теми до Май и защото факта,че изпитът през Юли е решаващ ще ви мотивира до краен предел.dormouse написа:В отговора на мнението на Паразита:хубаво е да има предварителен от психологична гледна точка,защото така се преодолява стреса от "първия" важен за живота ти изпит и на реалния вече отиваш спокойно знаейки какво ще правиш и вече го няма страхът от "новото".......а и на предварителния са по-лесни нещата понякога
- Franchesca
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
The Jolly Rider
- В началото бе словото

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"