За Везните,Козирозите и другите 10
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
И в една година? Наистина би било кошмарно
По едно време бях влюбена в момче, с което бяхме родени на една дата и в една година. Вярвате или не, все едно гледах себе си в мъжки образ
Много ми беше забавно да изпитвам реакциите му и да проверявам доколко биха съвпаднали с моите...Само дето ме отряза гадът

-
impure_blood
- От дъжд на вятър
може би (подсъзнателно) и ти това си искала да направиш, щом сте така еднакви :РСамо дето ме отряза гадът
и аз това говорех за 9/10 деда а представи си последователно да попаднеш на хора родени на една и съща дата анатема
Да бе то е смешно,ама вече ми е скучно даже да се запознавам с нови момчета,защото вече знам как ще се казват и каква зодия са 
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз така...първо питам дали случайно е близнаци или овен.Обикновено е, но ако не е , даже и не продължавам да се запознавам...Тия до болка ги познавам, ама най ме кефят от всичките , с които съм била.Макар че са ми носили и най-много проблеми като характери. Ама то нали да ми е интересноMalizia написа:Да бе то е смешно,ама вече ми е скучно даже да се запознавам с нови момчета,защото вече знам как ще се казват и каква зодия са
И аз така, ама дотук:) Обичам да командвам, дори много, но има хора, от които просто ми харесва да бъда зависима.fire написа:Ех, защо всички като чуят "Лъв" реагират по едим и същи начин? Аз изобщо не си виря носа...
Иначе асцендентът ми е везни.
Crematory, ще направиш ли хороскопче и на мен, пък макар и за една лъвска, широка усмивка?
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А, така...де го чукаш, де се пука...Как съм лъгала само...Crematory написа: И аз така...първо питам дали случайно е близнаци или овен.Обикновено е, но ако не е , даже и не продължавам да се запознавам...
Пимболи, ще ти направя хороскоп
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ние с моята сме през 4 денаCrematory написа:И в една година? Наистина би било кошмарноПо едно време бях влюбена в момче, с което бяхме родени на една дата и в една година. Вярвате или не, все едно гледах себе си в мъжки образ
Много ми беше забавно да изпитвам реакциите му и да проверявам доколко биха съвпаднали с моите...Само дето ме отряза гадът
![]()
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
етоnightwish написа:.Crematory,кажи ми нещо за тази зодия,моля.
Планета управител: Меркурий;
Цвят: бял, жълт, зелен, есенните цветове;
Камък: нефрит, жълт сапфир, мрамор;
Анатомия: тънко черво, жлъчка, дебело черво, панкреас;
Качество: променлив;
Елемент: земя;
Съответства на: шести дом;
Противоположен знак: риби;
Положителни качества: Анализаторски умения, практичност, гъвкавост, адаптивност , състрадателност, изобретателност, обаятелност, грация, Трудолюбие, прилежност;
Отрицателни качества: Критичен, дребнав, меланхоличен, егоцентричен, придирчив, скептичен;
Мото: Аз анализирам;
Държави: Гърция, Русия.
От личен опит не мога да ти кажа, защото познавам само братовчед ми като представител, а той все ме ядосва