Има търсене, но няма предлагане (президенстки избори)

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Ми то за кого да гласуваш ,баси :?
.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

GaVrosH написа:наистина, ако всички недоволни от кандидатите отидем и пуснем ПРАЗНИ б-летини, вместо да си спестяваме разходката, или пък да правим така наречения "наказателен вот", и ако в последствие нашият процент е впечатляващ (в което съмнение няма) наистина ще покажем нещо...
братле, нищо няма да покажем - всички отдавна знаят, че народа е недоволен, на никого не му пука естествено.. щото, както каза Радо: страх ни е да направим нещо. пък и много ни станаха "жандармите" :roll:

гласувах за Волен, защото според мен държавата има нужда от много сериозни промени. ако го изберат, не знам какво ще му щукне да прави, ама поне няма да ни остави в сегашното положение. ако ще по-лошо да стане, ама да е различно :P на 2-ри тур пак съм за него
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Tripio написа:гласувах за Волен, защото според мен държавата има нужда от много сериозни промени. ако го изберат, не знам какво ще му щукне да прави, ама поне няма да ни остави в сегашното положение. ако ще по-лошо да стане, ама да е различно :P на 2-ри тур пак съм за него
Има резон в думите ти :wink: Гоце не заслужава втори мандат... То не че по принцип който и да е от "кандидатите" заслужава нещо :roll:
Изображение
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

гласувах за Волен, защото според мен държавата има нужда от много сериозни промени. ако го изберат, не знам какво ще му щукне да прави, ама поне няма да ни остави в сегашното положение. ако ще по-лошо да стане, ама да е различно на 2-ри тур пак съм за него
РЕСПЕКТ, Трипио! :!: :!: :!:
Дано малко вдигне процентите Волен. Не очаквам да стане президент. Фактът, че той е на балотаж вече е огромен успех и показателно за страната ни.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Според мен Волен е по-малкото зло от двамата.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Видяхте кретените от Европейската народна партия призоваха десните водачи да подкрепят агент Гоце! :shock: :bootyshake: Има да плащат хората за споразумението в Европарламента, за голямата коалиция в Германия и за очертаващата се подобна в Австрия... :roll: :angryfire: Искат да плащат с нас..... :twisted: :twisted: :twisted:
Ще гласуваме за Волен, пък каквото стане! :headbang:
:pottytrain5: Агент Гоце! :pottytrain4: Пусни му водата! :pottytrain5:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Gotze.net - Пусни му водата!
от СУ!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”