редактирано от Крематори: И ние ще сме благодарни, ако пишеш на кирилица.
Покритие за безжичен интернет
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Blood_vessel
- В началото бе словото
Имам въпрос и се надявам някой да може да ми помогне.Имам лаптоп и искам да ползвам WiFi internet. Тъй като уча право, се обърнах към системния администратор,който отговаря за Ректората (Илия Масларов). Писах на неговия и-мейл да ми даде координати, тъй като не знам къде да го намеря.Не получих отговор.Разкарвах се з администрацията на СУ, но явно е супер голяма тайна къде се намира тоя системен администратор, тъй като никой не пожела да ми каже.Отговорът им беше,че имало интернет в библиотеката и можело да ползвам него.
И така ако някой може да ми каже как мога да се сдобия с акаунт,за да ползвам тази услуга, ще съм му много благодарна.
Който търси, намира! Успех!
-
Blood_vessel
- В началото бе словото
-
Blood_vessel
- В началото бе словото
Re: Покритие за безжичен интернет
някой ползва ли го успешно това?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re:
Дано да не е фатално, като те цитирам.Richard B. Riddick написа:Говориш за WI-FI предплагамJoker написа:А има ли такова покритие в сградата на Ректората? Чувал съм за 272 и 65 аудитории, но дали е вярно?
Wireless е друго-трябва модем,антена и т.н. и се разпространява да доста големи разстояния
Бате, кажи, какво искаше да кажеш и какво мислеше, че нещо не виждам смислена класификация между Wireless-Fidelity и Wireless.
В една друга тема писах за мрежата в Ректората и по-точно мрежите (фактически така се явяват), които са правени от Адам и дядо му. Във ФМИ предстои да правят някаква мрежа, ако се позовавам на концептуалните варианти, правя извода, че ще е смешна, дано да не се окажа прав. Не може човек, който задава въпрос от сорта, каква мощност имат еди кои си антени (знаем, че антената си е купчина метал в корпус или не, само че много прецизно оформена след куп - обаче изчисления и сама по себе си няма никаква мощност, а коефициент на усилване), да е мозък на операцията - безжична мрежа във ФМИ. Няма да споменавам имена, дори и да се подразбира.