Китаистика
Модератор: Don Horhe
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Здравейте,
хаха, чудесно стихотворение! Благодаря че сподели, жалко само че не успях да го слушам.
Сигурно звучи чудесно..като си спомня как гледахме смаяно Ли (Лаошъ) докато ни казваше една скороговорка...
Да, утре ще дойда на Китайската среща, чакам я с нетърпение
За курса по китайски фолклор... със сигурност ще да е интересен!
до скоро,
.
хаха, чудесно стихотворение! Благодаря че сподели, жалко само че не успях да го слушам.
Сигурно звучи чудесно..като си спомня как гледахме смаяно Ли (Лаошъ) докато ни казваше една скороговорка...
Да, утре ще дойда на Китайската среща, чакам я с нетърпение
За курса по китайски фолклор... със сигурност ще да е интересен!
до скоро,
.
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- slavena
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ние нямаме избирателни предмети целия 1ви курс доколкото разбрах, или поне 1вия семестър със сигурност. И какво е това нетърпение у теб, винаги ли за всичко държиш да знаеш всички подробности предварително...Circle Line написа: и ти ли си се записал на този курс или на някакъв друг?
Don`t eat yellow snow!
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
на теб пък какъв ти е проблемът, че питам предварително, бе моме...никой не те кара да си изказваш мнението по отношение на китайските фолклор, който иска, ще си пише за това и толкова, ти к'во се впрягаш толкова ?!И какво е това нетърпение у теб, винаги ли за всичко държиш да знаеш всички подробности предварително...![]()
- slavena
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е аз проблем нямам... нито "съм изказала мнение по отношение на китайския фолклор". Просто изсипваш куп въпроси за всичко. И не го приемай толкова навътре, не съм го казала с лошо чувство.Circle Line написа: на теб пък какъв ти е проблемът, че питам предварително, бе моме...никой не те кара да си изказваш мнението по отношение на китайските фолклор, който иска, ще си пише за това и толкова, ти к'во се впрягаш толкова ?!![]()
![]()
Don`t eat yellow snow!
Аз съм го карала този курс. Изключително интересен е, преподавателката няма грешка:D Честно, не преувеличавам. Не вярвам някой да се разочарова от него. 
Последно промяна от Xin на 10 Ное 2006, 09:36, променено общо 1 път.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
В крайна сметка китайският фолклор бил предвиден за втория семестър, така че трябваше да си изберем друга дисциплина и решихме да се запишем на традиции в архитектурата на източна Азия; преподавателката е супер добра и аз много се радвам, че така се развиха нещата, освен това и предметът е много интересен
Какво става, колеги?
Нещо се умълчахме.
Я разкажете какво ново, какви интересни предмети
Ние днес се събрахме цели 5 души на лекция, да не повярваш, а в някои часове тази седмица има изгледи да достигнем и критичната бройка от 7
От първи курс не сме били толкова многолюдни.
Даже днес не стоях сама на чина, иначе като сме си трима, всеки си разполага със собствена маса 
The Forbidden Lady from the Forbidden floor