И аз съм '89Suadela написа:Е като са конкурентки какво?Тук малко или много всички можем да се наречем конкуренти.
![]()
Аз съм Вилияна и също ще кандидатствам за първа година с испански и историяАма не съм съгласна, че тази година '88 са под ножа... и '89 също сме там
(тръгнала съм по-рано на даскало, да не си помислите нещо
)
здр
Модератор: Boromir
Corlic написа:И аз съм '89Suadela написа:Е като са конкурентки какво?Тук малко или много всички можем да се наречем конкуренти.
![]()
Аз съм Вилияна и също ще кандидатствам за първа година с испански и историяАма не съм съгласна, че тази година '88 са под ножа... и '89 също сме там
(тръгнала съм по-рано на даскало, да не си помислите нещо
)
абе '87 сьщо са под ножа(поне тези които са повтаряли
Здравейте на всички!
Аз съм '89 (мама и тати са ме пратили по-рано на училище щото са се объркали,че съм много умен
) и ще кандидатствам тази година.
Първо искам да пожелая успех на всички,които ще кандидатстват,но най-много на себе си
Споделям мнението на ra4e^f,че основното учене (зубрене на теми) ще падне последните 2-3 месеца и няма нужда отсега да се напъваме излишно.Признвам си,че още не съм дори запознат с повечето неща,които ме вълнуват относно кандидатстването,но съм оптимист,че ще вляза на някое престижно местенце,пък дори и да не ми се ще да се занимавам точно с това..
Все пак мисля,че и сега съм подготвен на едно добро ниво по математика,но желанията ми за специалност са свързани с изпити по история и бел..
Днешният следобед реших да си го посветя на поразглеждане на този сайт,а и на някои др. университети може,но основно ме вълнува СУ.Няма да задам всички въпроси,които ме вълнуват сега,дано на повечето намеря отговорите сам,а ако има нещо ще питам по-късно тук във форума.
Сега само едно питане:
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ik+bg.html
тук са датите за изпитите за тези,които ще кандидатстваме през лято'07,нали?
Поздрави на всички,ще се подкрепяме във форума през годината
Аз съм '89 (мама и тати са ме пратили по-рано на училище щото са се объркали,че съм много умен
Първо искам да пожелая успех на всички,които ще кандидатстват,но най-много на себе си
Споделям мнението на ra4e^f,че основното учене (зубрене на теми) ще падне последните 2-3 месеца и няма нужда отсега да се напъваме излишно.Признвам си,че още не съм дори запознат с повечето неща,които ме вълнуват относно кандидатстването,но съм оптимист,че ще вляза на някое престижно местенце,пък дори и да не ми се ще да се занимавам точно с това..
Все пак мисля,че и сега съм подготвен на едно добро ниво по математика,но желанията ми за специалност са свързани с изпити по история и бел..
Днешният следобед реших да си го посветя на поразглеждане на този сайт,а и на някои др. университети може,но основно ме вълнува СУ.Няма да задам всички въпроси,които ме вълнуват сега,дано на повечето намеря отговорите сам,а ако има нещо ще питам по-късно тук във форума.
Сега само едно питане:
Поздрави на всички,ще се подкрепяме във форума през годината
:)
И аз съм 89 но и моя ред дойде, какъв учебник издава СУ по геграфия аз знам само за един на Пенин но е малко стар. Иначе ще кандидатствам с география и английски и дано уча Туризъм 
- TimShel_Girl
- Драскач
Сега само едно питане:
Това са датите за изпити на тези, които вече кондидатстваха... Не знам дали нашите дати са вече решени...На мене малко рано ми се вижда
Това са датите за изпити на тези, които вече кондидатстваха... Не знам дали нашите дати са вече решени...На мене малко рано ми се вижда
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
Хайо. =) *помахва*
Ммм, аз и аз съм '89, гледам, че не сме малко. =)
И мисля да кандидатствам с биология. Тръгнах на курсове в ДЕО-СУ и съм доста доволна. Само ми е малко далечко, ама тая година няма да е зле да поработя над преодоляването на мързела си.
Иначе за всеки случай ще се явя и на изпит по испански, но хич не ми се занимава повече с него.
Чудя се и с химия дали да не пробвам... Но има време зася.
Иначе главната ми цел е СУ. Нищо не пречи да си пробвам късмета и по други университети де.
Ммм, аз и аз съм '89, гледам, че не сме малко. =)
И мисля да кандидатствам с биология. Тръгнах на курсове в ДЕО-СУ и съм доста доволна. Само ми е малко далечко, ама тая година няма да е зле да поработя над преодоляването на мързела си.
Иначе за всеки случай ще се явя и на изпит по испански, но хич не ми се занимава повече с него.
Чудя се и с химия дали да не пробвам... Но има време зася.
Иначе главната ми цел е СУ. Нищо не пречи да си пробвам късмета и по други университети де.
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
по темата за кандидатстване
Това наистина е много хубава и дори полезна тема. Аз бих ви препоръчала като минала вече през този етап да кандидатствате по възможност не с един а с два предмета е ако искате де
Например тези от вас, които ще кандидатстват с хуманитарни предмети или език могат да ги съчетаят с изпит по философия. Аз миналата година бях при една много готина преподавателка по философия от София и изкарах супер оценка, а и цените и бяха доста нормални за разлика от други частни уроци. А и уроците бяха доста интересни и едновременно с тов аполезни. Абе беше супер. Изпитът въобще не е никак сложен и не гледат обема на темата, а какво съдържа, за разлика от други предмети.
- Abele*
- Постоянно присъствие
uktc e целенасочен, браво!
докато аз миналия октомври нямах никаква идея какво искам да уча (не че сега имам де), тогава също гледах много песимистично дали изобщо ще ме приемат някъде, а сега нещата са толкова по-различни... въобще не съм очаквала да мога да избирам м/у 2 университета
докато аз миналия октомври нямах никаква идея какво искам да уча (не че сега имам де), тогава също гледах много песимистично дали изобщо ще ме приемат някъде, а сега нещата са толкова по-различни... въобще не съм очаквала да мога да избирам м/у 2 университета
la consolation des arts...