Значи... ? Същите неща от курса+учебника.Ако се ползва само книжката ОК...Joker написа:Те пък да бяха готови....
Нали пак трябва да премислиш точно какво те питат по темата, да го структурираш, за да го напишеш?
Курсовете по история в СУ
Модератор: Boromir
Дълги?
хмм, сега съм на Освобождение и никак не ми се струва дълго...
въобще, в сравнение с темите на Саздов, са си дооста съкратени на места.
преди не вярвах, че темите така могат да се различават, но всеки си има своя гледна точка какво да включи в една тема...
а колкото до курсовете, не е ли същото дали ще си четеш темите от книжката, където са си написани, или ще ги пишеш пак под диктовка, ддз, едва ли биха казали нещо по-различно...
хмм, сега съм на Освобождение и никак не ми се струва дълго...
въобще, в сравнение с темите на Саздов, са си дооста съкратени на места.
преди не вярвах, че темите така могат да се различават, но всеки си има своя гледна точка какво да включи в една тема...
а колкото до курсовете, не е ли същото дали ще си четеш темите от книжката, където са си написани, или ще ги пишеш пак под диктовка, ддз, едва ли биха казали нещо по-различно...
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
- ra4e^f
- Форумно зомби
Общо взето е едно и също:) Но наистина бих предпочела курса=още нещо,защото там ти проверяват темите,дават ти напътствия,рецензия, а и ... научаваш неща от "кухнята" на университетаEna`` написа:не е ли същото дали ще си четеш темите от книжката, където са си написани, или ще ги пишеш пак под диктовка, ддз, едва ли биха казали нещо по-различно...
- lord_catharsis
- В началото бе словото
Привет на всички!
Тази година Януари месец посетих КСК по История в СУ- 10 дневни.Незнам кой на какви курсове се е записал- дали 10 дневни или на по-дългите,но това което ми направи впечетление Януари месец е,че темите така както ни ги преподаваха бяха досущ еднакви като тези в книжката на М.Каймакамова и колвктив...[/u]А и нямаше как друго да е,защото лекорите на курса бяха именно М.Каймакамова,Пламен Митев,Любомир Огнянов и др.Специално Каймакамова ни издиктува темата за Християнизацията на България при Княз Борис 1(852-889г.) 1 на 1 както е в книжката.Другите лектори като Пл.Митев акцентираха на някои специфични моменти.Но разбира се между това да ти водят лекция професори и да четеш ,и дума не може да става...а и както казвате след това ти оценяват темите
Тази година Януари месец посетих КСК по История в СУ- 10 дневни.Незнам кой на какви курсове се е записал- дали 10 дневни или на по-дългите,но това което ми направи впечетление Януари месец е,че темите така както ни ги преподаваха бяха досущ еднакви като тези в книжката на М.Каймакамова и колвктив...[/u]А и нямаше как друго да е,защото лекорите на курса бяха именно М.Каймакамова,Пламен Митев,Любомир Огнянов и др.Специално Каймакамова ни издиктува темата за Християнизацията на България при Княз Борис 1(852-889г.) 1 на 1 както е в книжката.Другите лектори като Пл.Митев акцентираха на някои специфични моменти.Но разбира се между това да ти водят лекция професори и да четеш ,и дума не може да става...а и както казвате след това ти оценяват темите
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Еее, дано, дано!Joker написа:Във вторник Факултетният съвет на Исторически факултет бил решил да не прави никакви промени в програмата по История на България за кандидатстудентския изпит за 2007 г.
Честито!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: