Левски и Българската Футболна Мечта

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

castelo написа:Ам позна... В София ще ги опукаме. Или поне хикс да им измъкнем. Да не си тръгнем съвсем без нито една точка.

П.П. Първият гол на Вердер беше феноменално балъшки. Много по-вероятно е примерно стената да скочи, да прекараш топката под нея плътно по земята и да влезе във вратата, отколкото да стане такава глупост, каквато направиха нашите момчета. :x Още не мога да го проумея :!: И другото което много би на очи беше че просто ни липсва класен футболист който да завършва атаките. :?
Смятам,че мачът в София Вердер ще го вземат отново.Какви са мотивите ми?Ами в момента германците имат равен брой точки с Барселона и имат реален шанс за второто място в групата.Левски е най-слабият отбор в тази група и те ще търсят задължителна победа в София,защото Барселона може и да не бие Челси в Испания.Просто пътят им за класиране минава през София.Смятам,че в Бремен те не играха на върха на възможностите си,а толкова колкото беше непбходимо.Но все пак така играят големите отбори,а Вердер несъмнено е един от тях.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Изчетох всички постове в тази тема и си мисля - дали тя не е оксиморон? :shock: Окси-какво? :shock: Окси-такова: какво общо има Левски с българската футболна мечта все пак? :wink:
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Шампионската лига може би? :wink:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Да, ако според вас българската футболна мечта е да отидеш там, където те бият като маче о дувар! :shock: Ба си мечтата, ба си кефа! :roll: Но ясно, че за различни хора, кеф са различни неща. :oops: Някои харесват да ги връзват и да ги бият с камшици... :wink:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Джокер, нещо не вдявам какво се опитваш да внушиш с последните си няколко поста :roll:
Повече от ясно ми е, че си я чорбарче, я буферче, я селянче, но да ми твърдиш, че по-добрият вариант за ФК Левски е бил да маризи наляво и надясно в родното "първенство", вместо да се излага в ШЛ губейки от отбори като Барса и Челси, си е нелепо изказване, бате. :idea:
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Аз твърдя, че срещу Бремен беше първото ни голямо излагане в Шампионската лига, защото според мен Левски игра, за да загуби с по-малко. Такова нещо не видях срещу Барса и особено срещу Челси. Никой не иска от отбора да гази наред в ШЛ, защото за момента това е невъзможно, но срещу Бремен и играта не ми хареса.
Както и да е, прощавам им. На домакинските мачове ще играят по-добре, надявам се.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:x Не съм от Славия! :evil: Не съм буфер! :evil: Не съм чорбар! :twisted: Ма ,как да съм левскар? :twisted:
Лично аз си гледх и Барса, и Челси, Вердер - не, по телевизията! :oops:
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Joker написа:Лично аз си гледх и Барса, и Челси, Вердер - не, по телевизията!
От това изречение нищо не разбрах. :roll:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Не гледам Бундеслигата... 8)
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Joker написа::x Не съм от Славия!...
Аз пък съм. :!:
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Опаа, Бремен- Байерн 3:1
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

И аз точно този резултат исках да напиша. Мисля че е показателен. Въпреки че единият гол е автогол на Лусио, все пак е убедителна победа на Байерн. За другото... Ами да, според мен това си беше една доста изстрадана мечта - БГ отбор в Шампионската лига. И да, предпочитам да гледам Левски с най-големите в Европа (дори все да пада) отколкото да се разхожда по "игрищата" на нашето първенство :wink:
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

castelo написа:И да, предпочитам да гледам Левски с най-големите в Европа (дори все да пада) отколкото да се разхожда по "игрищата" на нашето първенство :wink:
Амин! Догодина на финал :wink:
Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Майко мила... :( :( :shock:
Това момче Николайчо Михайлов не трябва да помирисва футболен терен :x
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

"Левски" < "Кошице"