greeny написа:
еми тъжно ми е за теб. ние сме една групичка около 10-12 души от 9 и 10 група и всеки ден висим по кафетата и пием бира присъедини се някой път
Кои точно от 9-а и 10-а група?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Плазмодий написа:яворе шо не ми обръщаш вниамния кат те заговарям,отогаряш ми с половин уста,държиш се студено,бива ли така.Верно не съм от Варна,няям релеф по горните и долните етажи,ма и аз душа нося
А замислял ли си се, че може да не искам да поддържам горещи контакти с хора, които мислят като теб (съдейки по мненията ти). Няма смисъл да лицемернича. Трябва сериозно да преосмислиш казаното от теб, за да е възможно да провеждаме смислени разговори помежду си. Би трябвало и с теб да е така.
Горещи контакти хахаахха дръж се нормално като ги говоря,а не се чуди къде да се завреш
Последно промяна от Плазмодий на 20 Окт 2006, 19:38, променено общо 1 път.
Плазмодий написа:яворе шо не ми обръщаш вниамния кат те заговарям,отогаряш ми с половин уста,държиш се студено,бива ли така.Верно не съм от Варна,няям релеф по горните и долните етажи,ма и аз душа нося
А замислял ли си се, че може да не искам да поддържам горещи контакти с хора, които мислят като теб (съдейки по мненията ти). Няма смисъл да лицемернича. Трябва сериозно да преосмислиш казаното от теб, за да е възможно да провеждаме смислени разговори помежду си. Би трябвало и с теб да е така.
Горещи контакти хахаахха дръж се нормално като ги говоря,а не се чуди къде да се завреш
Ами с "горещи" опонирах на твоето "студено". Топло по-добре ли ти звучи? Важното е, че си разбрал смисъла, а пък това, че овърташ все по-ясно говори за причините за моето поведение.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Assasiyah написа:Това е за първи курс: Разбрах, че проф. Токушев е вече съдия в Конституционния съд и съответно дочух и друг слух - че няма да ни изпитва той (което би било и логично)... Някой знае ли нещо повече по въпроса?
Няма да е вече декан, но все пак ще си изпитва
Sorrow has a human heart
From my god it will depart
I'd sail before a thousand moons
Never finding where to go
По закон съдиите в Конституционния съд не могат да заемат никаква друга длъжност и не могат да получават никакво друго заплащане. Затова ако иска може да ви води лекции и да ви изпитва за кеф. Това може да се окаже най-доброто.
Joker написа: По закон съдиите в Конституционния съд не могат да заемат никаква друга длъжност и не могат да получават никакво друго заплащане. Затова ако иска може да ви води лекции и да ви изпитва за кеф. Това може да се окаже най-доброто.
ще бъде хонорован преподавател, и ще си изпитва, недейте рива !
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Joker написа: По закон съдиите в Конституционния съд не могат да заемат никаква друга длъжност и не могат да получават никакво друго заплащане. Затова ако иска може да ви води лекции и да ви изпитва за кеф. Това може да се окаже най-доброто.
Май си пропуснал да прочетеш закона Няма да се отървете лесно от Токушката
П.П. greeny, айде някой път и нас (ентусиастите от 7ма група) да ни вземете
еми някой път след някоя от общите лекции тряа да пием по бира в кривото
Кои точно от 9-а и 10-а група?
ми аз лично май с всички от 2те групи се запознах. ти да не си 9 или 10. защото нашта компанийка се познаваме отдалеч - като една малко стадце сме и постоянно си прикъткваме някой с нас като ходим на кафе или биричка. то аз и от другите групи доста хора познавам
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.