Клуб Национализъм

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Публикувай отговор
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Joker написа::oops: Ми не знаех, ама сега знам! 8) Добре че и тук не е така!
Ама нали виждаш, дори и по мен :oops: , че нашият национализъм е повече регионален, отколкото за цялата страна. :twisted: Това е сериозен проблем за дискусия. :idea:
Ами тогава аз ще отворя дискусията,защото се чувствам потърпевш като отида някъде в България и не гледат на мен като на сънародник,а като на някъв злодей.Защо трябва да се делим на градове.Ние,хората от София не сме извънземни!И тук има селяндури и свестни и тук сме бедни и богати и така нататък.Какво сме виновни че тук сме се родили и израснали?Никога не съм делял някой на регионален принцип и не мисля да го правя.Хората трябва да се докажат.Моля всички да проявят разбиране и да сме българи,а после софиянци,пловдивчани,варненци,бургаслии,старозагорци,плевенчани,русенци и т.н
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Гаден въпрос: Заслужава ли си обединение на България с Р. Македония, ако столицата е в Скопие, а не в София? В Пловдив на този въпрос вече е отговорено преди 121 години.
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

абе Скопие... моля ти се, те половината са албанци там, македонците по-скоро биха искали да е София
а колкото до местния патриотизъм, някои съкурсници ме гледат накриво щото съм учил в НПМГ, така че за какво си говорим...
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Joker написа::lol: Гаден въпрос: Заслужава ли си обединение на България с Р. Македония, ако столицата е в Скопие, а не в София? В Пловдив на този въпрос вече е отговорено преди 121 години.
Ако трябва да избирам между двете, отговорът ми е: Велико Търново.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

не мога да разбера - какво са ви направили македонците, че искате да се обединявмате с тях :twisted:?!?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Паган написа:
Joker написа::lol: Гаден въпрос: Заслужава ли си обединение на България с Р. Македония, ако столицата е в Скопие, а не в София? В Пловдив на този въпрос вече е отговорено преди 121 години.
Ако трябва да избирам между двете, отговорът ми е: Велико Търново.

Да бе да! Велико Търново е абсурд за днешна столица!

София, макар някога да е била диво село, сега си е перфектен столичен град. Е, ако се махнат около 1 000 000 излишни автомобили... :roll:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Демек всичките автомобили
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

pora_e_priqtel написа:Демек всичките автомобили
Когато е правена планировката на модерна София, в най-добрия случай паркинг местата, които са били предвидени, са били 400 000. Абсолютния максимум.
Сега в София се движат 1 200 000 коли. Приблизително.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Аз съм на мнението на Паган, апропо...

Чудесна столица.

Родният ми град - също, но това вече е научна фантастика. За Видин става дума.
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

София е чудесна, макар да я мразя.
За по-малко от година може да се превърне в страхотен град. Не са нужни много усилия по оправяне на инфраструктурата на градчето, трябва желание. Аз си я уважавам. :lol: :lol:
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

nrggirl написа:не мога да разбера - какво са ви направили македонците, че искате да се обединявмате с тях :twisted:?!?
Никой не е казал,че искаме Македония !
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

FeverNew написа:София е чудесна, макар да я мразя.
За по-малко от година може да се превърне в страхотен град. Не са нужни много усилия по оправяне на инфраструктурата на градчето, трябва желание. Аз си я уважавам. :lol: :lol:

Ахахахха! Това беше най-наивното твърдение на света! Как точно смяташ, че ще се оправи София? Къде ще денеш всичките тия коли? Как ще оправиш задръстванията?а боклука на луната ли ще го караш? Не ставай смешен, моля те...София в момента има жестоки проблеми, които изобщо няма да се оправят скоро. А може би мислиш, че...Волен ще ги оправи ?! Хахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

а знаете ли коя е била една от основните причини София да стане столица? Намирала се е в средата на Санстефанска България, почти и в средата на Балканите... та тя е по-близо до Адриатическо море отколкото до Черно... един ден у Еуропътъ значението на този мил град може да нарастне неимоверно... един ден...
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

GaVrosH написа:а знаете ли коя е била една от основните причини София да стане столица? Намирала се е в средата на Санстефанска България, почти и в средата на Балканите... та тя е по-близо до Адриатическо море отколкото до Черно... един ден у Еуропътъ значението на този мил град може да нарастне неимоверно... един ден...

Знаем основната причина разбира се. :D
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? По-добре погледнете картата на Санстефанското княжество и вземете една линия, че премерете. Тогава пак си помислете колко София е в центъра... :(
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”