Гледката 'мадама с портфейл с презрамки под мишница и огромен плик в ръка', винаги ми е изглеждала адски абсурдна.
Но всъщност... целта на модата не е да бъде практична...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
предполагам чантичката е като украшение, ама като носи в другата ръка дебела папка, от която стърчат листи с формули и доказателства на Теоремата на Болцано-Фойерщрас цялата красота се губиEmmanuel Goldstein написа:Гледката 'мадама с портфейл с презрамки под мишница и огромен плик в ръка', винаги ми е изглеждала адски абсурдна
И на мен, затова предпочитам оглемите чанти, които могат да побират всичко необходимо , без да се налага да нося допълнително пликове,пликчета и други торбички в ръка!nrggirl написа:на мен лично всичко ми е необходимо по едно или друго време на деня...
GaVrosH написа:а ти - от Линейна Алгебра 1MZ4 написа:Не разбираш от жениGaVrosH написа:предполагам чантичката е като украшение, ама като носи в другата ръка дебела папка, от която стърчат листи с формули и доказателства на Теоремата на Болцано-Фойерщрас цялата красота се губи
Аз пък обожавам малките чанти! И не мъкна никакви пликове или каквото и да било заедно с тях. Мразя излишните неща и усложненията по принцип, включително и в чантата сиEmmanuel Goldstein написа:За едната камара чувотии ясно. Ама може ли някоя от вас дами, да обясни каква е файдата да носиш адски непрактична чантичка, голяма колкото несесер?
Гледката 'мадама с портфейл с презрамки под мишница и огромен плик в ръка', винаги ми е изглеждала адски абсурдна.
Но всъщност... целта на модата не е да бъде практична...