Философи 2-ри или 3-курс търся

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

Философи 2-ри или 3-курс търся

Мнение от Nikolay_86 »

Аз съм философия 1 курс,трябва ми малко инфо за СИД-овете,какво да запиша.И искам да питам някой има ли книжките на Динев да ми ги продаде на половин цена.А и още нещо,кажете нещо за тоя по Източна философия-Камбуров.Как е при него
СКЪСАХА МЕ!!!
geritza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от geritza »

Камбуров е супер пич (за сметка на Динев). От него много можеш да вземеш. И изпита се взима лесно, само гледай сроковете да спазиш. За СИД-овете - зависи какво искаш - дали да научиш нещо или да ги вземеш лесно. Курсовете на Цочо Бояджиев са много добри. Семиотиката също е интересна. А ако искаш просто да ги вземеш по-лесно разгледай на кои СИД-ове литературата съвпада с тази, която е за задължителните предмети - така ще четеш веднъж за два изпита.
... и изтръска зеленото дяволче от ръкава на сакото си...
Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

Мнение от Nikolay_86 »

Ами тоя Камбуров мноо ни плаши с някви реферати.Ами сидовете съм писал История на идеите,Философия на религията и философия на езика.Какво ще кажеш за тях
СКЪСАХА МЕ!!!
geritza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от geritza »

Рефератите гледай да си ги написал в срок - много държи на спазването на сроковете, които поставя. Ако пропуснеш срока - изпит чак до година. Браво за фил. на религиите - добър избор. Във фил. на езика и аз се вгледах тази година:)))
... и изтръска зеленото дяволче от ръкава на сакото си...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”