Смятам,че мачът в София Вердер ще го вземат отново.Какви са мотивите ми?Ами в момента германците имат равен брой точки с Барселона и имат реален шанс за второто място в групата.Левски е най-слабият отбор в тази група и те ще търсят задължителна победа в София,защото Барселона може и да не бие Челси в Испания.Просто пътят им за класиране минава през София.Смятам,че в Бремен те не играха на върха на възможностите си,а толкова колкото беше непбходимо.Но все пак така играят големите отбори,а Вердер несъмнено е един от тях.castelo написа:Ам позна... В София ще ги опукаме. Или поне хикс да им измъкнем. Да не си тръгнем съвсем без нито една точка.
П.П. Първият гол на Вердер беше феноменално балъшки. Много по-вероятно е примерно стената да скочи, да прекараш топката под нея плътно по земята и да влезе във вратата, отколкото да стане такава глупост, каквато направиха нашите момчета.Още не мога да го проумея
И другото което много би на очи беше че просто ни липсва класен футболист който да завършва атаките.
Левски и Българската Футболна Мечта
Модератори: ники, Methuselah
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Джокер, нещо не вдявам какво се опитваш да внушиш с последните си няколко поста
Повече от ясно ми е, че си я чорбарче, я буферче, я селянче, но да ми твърдиш, че по-добрият вариант за ФК Левски е бил да маризи наляво и надясно в родното "първенство", вместо да се излага в ШЛ губейки от отбори като Барса и Челси, си е нелепо изказване, бате.
Повече от ясно ми е, че си я чорбарче, я буферче, я селянче, но да ми твърдиш, че по-добрият вариант за ФК Левски е бил да маризи наляво и надясно в родното "първенство", вместо да се излага в ШЛ губейки от отбори като Барса и Челси, си е нелепо изказване, бате.
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Аз твърдя, че срещу Бремен беше първото ни голямо излагане в Шампионската лига, защото според мен Левски игра, за да загуби с по-малко. Такова нещо не видях срещу Барса и особено срещу Челси. Никой не иска от отбора да гази наред в ШЛ, защото за момента това е невъзможно, но срещу Бремен и играта не ми хареса.
Както и да е, прощавам им. На домакинските мачове ще играят по-добре, надявам се.
Както и да е, прощавам им. На домакинските мачове ще играят по-добре, надявам се.
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
И аз точно този резултат исках да напиша. Мисля че е показателен. Въпреки че единият гол е автогол на Лусио, все пак е убедителна победа на Байерн. За другото... Ами да, според мен това си беше една доста изстрадана мечта - БГ отбор в Шампионската лига. И да, предпочитам да гледам Левски с най-големите в Европа (дори все да пада) отколкото да се разхожда по "игрищата" на нашето първенство 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър