Абсолютно. Аз карах курса в Пловдив - същата история - дупки, задръствания, откачалки зад волана...А си мислех, че ще е по-лесно. Следващия път вярно ще ходя на изпит в Етрополе.koppakabbana написа: Лудницата не есамо в София.![]()
![]()
Лесно ли се научихте да карате ?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
както казваше преподавателя ни по теория:Mira написа:бе аз само като се возя в лудите маршрутки ми се изправя косата,пък камо ли да изляза насреща им
"аз на маршрутки съм се возил два пъти, и двата пъти не издържаш докрай щото щеше да колабирам"
Бтв, на 19ти опразнете района около плиска, че не гарантирам за вас
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Изпитващите знам,че много обичат Стопа на Плиска ,който е на спирката - в локалното,на десен завой.Berserker написа:както казваше преподавателя ни по теория:Mira написа:бе аз само като се возя в лудите маршрутки ми се изправя косата,пък камо ли да изляза насреща им
"аз на маршрутки съм се возил два пъти, и двата пъти не издържаш докрай щото щеше да колабирам"
Бтв, на 19ти опразнете района около плиска, че не гарантирам за вас
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ааам, и мене оттам ме прекараха... и допринесох да ме скъсат естествено, щото не висях там 100 мин като откаченаkoppakabbana написа:Изпитващите знам,че много обичат Стопа на Плиска ,който е на спирката - в локалното,на десен завой.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Берс не беше виждал нет четири денаJoker написа:Берса мълчи!Дано не се окаже вярно, че е е по-лесно да се язди Sleipnir или Jormungand, отколкото да се кара кола, защото съвсем ще се откажа да се записвам на курс....
Поливах...
...ама скъсване, на 20тата минута
п.с. Жоки, ми по лесно е