Пиратството ограбва!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
колкото по-скоро,толкова по-добреtwiggy написа:толкова ме е срам, веднага ще си изтрия мп3ките от харда и ще унищожа дисковете си
Последно промяна от THE_PARASITE на 19 Окт 2006, 23:41, променено общо 1 път.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
да бе, и аз не зацепвам с какво са ограбени артистите и скулпторите и художниците... а българска музика почти не слушам, така че съвестта ми е чиста. виж испаноезичната култура може много да се оплаче от мен и моите "кражби"
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- явор
- Летописец Виртуоз
Е добре де... те за парите ли работят или за признанието и за самото изкуство! Ами лекарите в България не ги ли ограбват като им дават такива ниски заплати!? На артистите не им крадат творенията, присвоявайки си авторството им! Какво толкова? 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Re: Пиратството ограбва!
ПЛАГИАТСТВОТО СЪЩО!HUN73R написа:
пиратството ограбва колеги, наистина ограбва.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
така е Нъ! като ограбваме чуждестранната музика, а същевременно щадим нашата ние спъваме чуждите икономики и развиваме нашата => допринасяме за мощта на страната си! пък българите май сме на едно от челните места по пиратство, така че скоро отново ще сме прусите на Балканите, а и по-надалеч :leftthumb: с пиратство към прогрес!nrggirl написа:... а българска музика почти не слушам, така че съвестта ми е чиста...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Да живее държавният протекционизъм !GaVrosH написа:така е Нъ! като ограбваме чуждестранната музика, а същевременно щадим нашата ние спъваме чуждите икономики и развиваме нашата => допринасяме за мощта на страната си! пък българите май сме на едно от челните места по пиратство, така че скоро отново ще сме прусите на Балканите, а и по-надалеч :leftthumb: с пиратство към прогрес!nrggirl написа:... а българска музика почти не слушам, така че съвестта ми е чиста...
-
The Jolly Rider
- В началото бе словото