Всъщност, защо хората се разделят ?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

За какво се разделят ли...Ми за мойте години бая връзки съм имала ;)
Единия път се разделихем заради най добрата ми приятелка - не го харесваше
Втория път когато се разделих с едно момче беше щото аз много излизах с едно друго момче, което ми беше мн добър приятел (накрая ми стана гадже, бяхме заедно една година)....но се разделихме щото..."много ме обичал и го било страх че ако останем по дълго заедно ще се влюбим много и раздялата ни ще бъде много трудна"....
после дойде един с него се разделих щото онзи бившия добрия приятел се завърна при мен....ама после пак същата песен на нов глас...После дойдоха еднонощните безброй връзки, за да се разделим с усмивка и с чаша кафе....Сега си имам приятел от година и повече...През цялата тази една година сум се разделяла с адски много хора...с кафето, нали знаете....Но пък и съм се влюбвала много...Последния в който се влюбих се разделихме, защото не бяхме в едни и същи градове, а исках с чашата кафе....Изневерявала съм му на моя приятел адски много, само за да се откъсна от монотонността....но когато обичам....не мога, връщам се винаги ...монотонно, ама красиво. Дава всичко за мен...Та за раздялата...Ще се разделя с него само и единствено ако прекалено почна да завися от него и прекалено почне да употребява власт нас мен...все пак разликата ни е 10 години и той малко по така ми скърца със зъби като ме прибира от дискотеките....Но ако ми забрани да излизам без него...Сори за изгубеното време...чао и ....няма кафе, 2 водки и аре...
I have A pussy, So I make The RuLLeZ...
If you wanna be rich, I've got to be a BITCH!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

а защо хората се събират :roll:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Щото си нямат друга работа :idea:
.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Щото си нямат друга работа
и аз така мисля :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:( И кво лошо има в тва? Писнало им....
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

да се разделят ли- ми нищо лошо не намирам аз :roll: случва се
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Всъщност, защо хората се разделят ?

Мнение от ^PrincessA^ »

kokteil_molotow написа:Всъщност, защо хората се разделят ...когато се обичат :shock:
А ти мислиш ли, че има еднозначен отговор? И ако няма- защо ти е хората да ти разказват своите лични преживелици по този въпрос? :?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Да, наистина... Различините причини са най-малко равни на броя на разделите, ако не и много по-многобройни... А колкото до личните споделяния... де да знам, не мисля, че е най-уместното място :lol:
Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

никой не ги кара да ги разказват.
а ако разказват- това е защото така се преценили.
аз не си колекционирам истории :laughing6: теб никой не те кара нищо да разказваш.няма глоба за мълчание
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

kokteil_molotow написа:никой не ги кара да ги разказват.
а ако разказват- това е защото така се преценили.
аз не си колекционирам истории :laughing6: теб никой не те кара нищо да разказваш.няма глоба за мълчание
Аз нямам и намерение да разказвам (най-малкото щото няма какво :lol: ) :D Нито пък някъде съм споменала, че караш някого да разказва нещо. Просто ми беше крайно интересно защо задаваш въпрос, на който не може да бъде даден валиден отговор :roll:
Anyway!
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
raving_madman
От дъжд на вятър

Мнение от raving_madman »

Поради липса на кавги,колкото и невероятно да зву4и- мн компромиси от едната страна,премъл4аване и привидно преглътване на някои неща.В един момент 4а6ата прелива,а другия може и да не е разбрал дори накъде отиват нещата.Добавяме малко гордост, инат и недоумение(особено у виновната страна) и познайте какво става ?out of touch..
Success is my only goddamn fuckin` option
failure`z not!!!
dudu
В началото бе словото

Мнение от dudu »

Да, вярно е, точно това си мислех и аз днес...щом няма нито един сериозен спор и щом всичко изглежда прекалено идеално, значи нещата определено не са наред
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Поради липса на кавги,колкото и невероятно да зву4и- мн компромиси от едната страна,премъл4аване и привидно преглътване на някои неща.В един момент 4а6ата прелива,а другия може и да не е разбрал дори накъде отиват нещата.Добавяме малко гордост, инат и недоумение(особено у виновната страна) и познайте какво става ?out of touch..

да...много точно обяснение.мълчанието между двамата винаги ражда нещо лошо.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

kokteil_molotow написа:1. на първо място , мисля , 4е хората се разделят, когато се загуби "тръпката", за която ви питах в другата тема- едностранно ( тогава нещата могат да се оправят ако другият човек даде малко повече топлина и доказващо поведение от себе си) и двустранно- когато просто се изгуби жарта , когато двамата са заедно, загуби се комуникацията, погледите са празни , а гласовете глухи.тогава няма изход, освен раздяла.

2."насъбирането" на гняв , болка и огор4ение от единия обикновено се наблюдава във връзки, в които единият е значително по-зависим от другия , компромисите , които е правил , превишават отношението , което е получил и в един момент отрицателните чувства се качват над любовта и просто казваш :"край".чашата прелива. тук ве4е раздялата зависи може би 90% от другия човек каква позиция и стратегия ще заеме , за да я предотврати.дори и да е налице фактическа раздяла, тя обикновено трае , докато се размине болката на потърпевшия :roll: дори и да остане фактическа раздяла, двамата , които въпреки всичко са се обичали до последно и още с еобичат, запо4ват да си задават 1 въпрос: "Всъщност, защо хората се разделят"

3.при много продължителни връзки, които са в такава възраст на промени, изграждане на личността и непрекъсната промяна на приоритетите, в един момент любовта спира да бъде на 1во място .

4. заради 3ти човек. появили се 3ти човек, обиконовено изходите са 2- двойката се разпада окончателно, заради изневярата или просто защото единият е намерил по-подходящ човек за себе си, или се запазва - вследствие на осъзнаването, 4е nothing compares to you :)

5.РЕВНОСТ, ВСЯКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ НА ЛИЧНАТА СВОБОДА на човека са способни да ликвидират тотално всички чувства. никой не обича да бъде държан под насилствен похлупак. всеки има право само да си наложи ограниченията.

Аз ви обичам и колкото и да ме наранявате или ревнувате, няма да се разделя с вас :lol:
1. Дали след седмици или години, тя винаги се загубва, за съжаление. :( Поне за мен това е основната причина да прекъсна... Липсва ли тръпката, започвам да се оглеждам настрани :oops: И тогава разбира се, стигаме до 4. - другия човек. Е, тогава нещата вече съвсем стават извън контрол. Така съсипах многогодишна връзка :roll:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

black_lady написа:
kokteil_molotow написа:1. на първо място , мисля , 4е хората се разделят, когато се загуби "тръпката", за която ви питах в другата тема- едностранно ( тогава нещата могат да се оправят ако другият човек даде малко повече топлина и доказващо поведение от себе си) и двустранно- когато просто се изгуби жарта , когато двамата са заедно, загуби се комуникацията, погледите са празни , а гласовете глухи.тогава няма изход, освен раздяла.

2."насъбирането" на гняв , болка и огор4ение от единия обикновено се наблюдава във връзки, в които единият е значително по-зависим от другия , компромисите , които е правил , превишават отношението , което е получил и в един момент отрицателните чувства се качват над любовта и просто казваш :"край".чашата прелива. тук ве4е раздялата зависи може би 90% от другия човек каква позиция и стратегия ще заеме , за да я предотврати.дори и да е налице фактическа раздяла, тя обикновено трае , докато се размине болката на потърпевшия :roll: дори и да остане фактическа раздяла, двамата , които въпреки всичко са се обичали до последно и още с еобичат, запо4ват да си задават 1 въпрос: "Всъщност, защо хората се разделят"

3.при много продължителни връзки, които са в такава възраст на промени, изграждане на личността и непрекъсната промяна на приоритетите, в един момент любовта спира да бъде на 1во място .

4. заради 3ти човек. появили се 3ти човек, обиконовено изходите са 2- двойката се разпада окончателно, заради изневярата или просто защото единият е намерил по-подходящ човек за себе си, или се запазва - вследствие на осъзнаването, 4е nothing compares to you :)

5.РЕВНОСТ, ВСЯКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ НА ЛИЧНАТА СВОБОДА на човека са способни да ликвидират тотално всички чувства. никой не обича да бъде държан под насилствен похлупак. всеки има право само да си наложи ограниченията.

Аз ви обичам и колкото и да ме наранявате или ревнувате, няма да се разделя с вас :lol:
1. Дали след седмици или години, тя винаги се загубва, за съжаление. :( Поне за мен това е основната причина да прекъсна... Липсва ли тръпката, започвам да се оглеждам настрани :oops: И тогава разбира се, стигаме до 4. - другия човек. Е, тогава нещата вече съвсем стават извън контрол. Така съсипах многогодишна връзка :roll:
За първото не съм съгласен, поне не и в общия случай :wink:
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”