иначе беше интересно, но не кой знае какво. нищо ново не сме говорили
Право - всички курсове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- greeny
- Пишете, о, братя
абе вие луди ли сте, да не сме в училище. това дали ходим на упражнения си е за нас. аз лично на тия упр по ибдп побеснях, защото едно момиченце с крайно неприятен акцент постоянно се опитваше да ми опонира, изказвайки се крайно некомпетентно, а на всичкото отгоре и ме прекъсваше. кво да се прави... не първите 7, а 17 години липсват при някои...
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.
ами айде да се разберем и някоя събота да си направим масовка,като по Тошово времеmokanina написа:abe hora za6to vsi4ki gledat samo da se priberat u doma i da po4nat da zubkat. dosega nikoi ne se naviva da doide za po 1na bira.ako slu4aino ima nekoi jelae6t az sam v 14ta grupa. qko tupo e da gleda6 kak vseki hodi i visi po kafenetata a pri mene samo zubari.
На света няма нито един мъж, който може продължително време да се задоволява само с душата на жената.
Жорж Санд
Жорж Санд
- явор
- Летописец Виртуоз
акцент - особености в произношението, свойствени на говорещия, които са отклонения от норматаnrggirl написа:казва му се диалект, скъпаgreeny написа:едно момиченце с крайно неприятен акцент(освен ако мадамата не е чужденка де
)
диалект - разновидност на националния език, която се използва в определена общност от хора, ограничена териториално или социално
За мен акцент е по-правилно в случая, тъй като greeny използва съюза "с", който отвежда към особеността при говорещия, а не към разновидността (ако беше използвала "на" щеше да е "диалект")
П.П. Не искам да прозвучи грубо, но когато придавате подобни чувства
е добре обстойно да проверявате за какво правите забележка.nrggirl написа:
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Снощи се засякохме с 3ма колеги на Ориент 33fresh написа:ами айде да се разберем и някоя събота да си направим масовка,като по Тошово времеmokanina написа:abe hora za6to vsi4ki gledat samo da se priberat u doma i da po4nat da zubkat. dosega nikoi ne se naviva da doide za po 1na bira.ako slu4aino ima nekoi jelae6t az sam v 14ta grupa. qko tupo e da gleda6 kak vseki hodi i visi po kafenetata a pri mene samo zubari.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ауч, заболя ме, обиди ми любимата емотиконка, но аргументът беше изключително силен, признавам - да не използвам еди-какви си емотикони... даам, друг път дълго и продължително ще трябва да обмислям дали няма да засегна ТВОИТЕ крехки чувства, въпреки че не виждам въобще какво те бърка точно тоя коментар, освен ако разбира се на засегнах някое болно място, за което не възнамерявам да ти се извинявамявор написа:П.П. Не искам да прозвучи грубо, но когато придавате подобни чувствае добре обстойно да проверявате за какво правите забележка.nrggirl написа:
п.п. този път в емотиконките имаше чувства, за разлика от предния, когато я сложих просто така - можеш да се чувстваш поласкан
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- greeny
- Пишете, о, братя
abe hora za6to vsi4ki gledat samo da se priberat u doma i da po4nat da zubkat. dosega nikoi ne se naviva da doide za po 1na bira.ako slu4aino ima nekoi jelae6t az sam v 14ta grupa. qko tupo e da gleda6 kak vseki hodi i visi po kafenetata a pri mene samo zubari.
еми тъжно ми е за теб. ние сме една групичка около 10-12 души от 9 и 10 група и всеки ден висим по кафетата и пием бира
не искам състрадание от хората!
- явор
- Летописец Виртуоз
А замислял ли си се, че може да не искам да поддържам горещи контакти с хора, които мислят като теб (съдейки по мненията ти). Няма смисъл да лицемернича. Трябва сериозно да преосмислиш казаното от теб, за да е възможно да провеждаме смислени разговори помежду си. Би трябвало и с теб да е така.Плазмодий написа:яворе шо не ми обръщаш вниамния кат те заговарям,отогаряш ми с половин уста,държиш се студено,бива ли така.Верно не съм от Варна,няям релеф по горните и долните етажи,ма и аз душа нося
П.П. greeny, айде някой път и нас (ентусиастите от 7ма група) да ни вземете
Отворете сърцата си