nrggirl написа:само дето тия пусти предимства не ги зачитам много-много, кво да правя като съм така възпитана - все аз да съм първа...
Лесно ли се научихте да карате ?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мне, тя има голям шанс да мине без никакви наранявания (за справка http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=4411 ), а от удара все някой пътник в метрото ще пострада...HUN73R написа:И да се озове 1v1 срещу метрото шанс няма, ако ще и новата Жи-класка на тати да е подкарала.
пп абе, дали има жени-шофьори на маршрутки?
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
аз май се научих да карам колкото да изкарам книжка и от тогава не съм сядала зад волана/една година/
да ме пита човек за какво ми е била книжката в такъв случай
обаче като гледам скоро няма да се осмеля да подкарам из Сф,че движението е отврат и не се спазва никакъв правилник,искрено се възхищавам на хората,които спокойно си карат в тая обстановка
ако ще свиквам да карам мисля да е първо в провинцията,по възможност на еднопосочен път 
Ами обстановката си е идеална за "спокойно" каране.Mira написа:... хората,които спокойно си карат в тая обстановка...
Задръствания по всички главни булеварди, неработещи светофари, дупки, които ти разглобяват колата на съставни части, ако минеш с над 30 през тях...
А след като тръгнеш да паркираш трябва да си наистина, ама наистина много спокоен, защото докато намериш място ще си опънеш нервите.
Аз лично имам още 2 часа от шофьорските и ме чака после изпит, но след всичко, през което преминах през тея курсове по улиците май ще продължавам да съм си горд пешеходец.
А въобще няма да споменаваме откровено наглите шофьори от градския, лудите маршрутки и такситата - сериини убийци. Нито гъзарите с лъскави мерцедеси, за които няма правила за движение, паяците, чакащи да паркираш с 10 см на криво и каките, каращи зверски джипове по улицата с купена книжка, които нямат нищо против да ти сгънат малкото пежо до размерите на телевизор.
Е как да караш в такъв град?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
Да! Има жени инструктори - аз бях при такава - и без да се хваля бързо се справих със стреса,но не можах да свикна на непрекъснатото й плямпане - нон стоп.А изпитващият ми беше станал в деня на изпита с гъза нагоре и скъса от 10 човека 7,е аз минах. Но не казвам , че изпитът значи , че можеш да караш! Лудницата не есамо в София.Joker написа:Това си е естественото делене на шофьорите, да го знаеш от мен!
А представяте ли си инструктор-жена?
Леле-мале!
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка: