Лесно ли се научихте да карате ?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

nrggirl написа:само дето тия пусти предимства не ги зачитам много-много, кво да правя като съм така възпитана - все аз да съм първа :twisted:...
:violent1: :wink:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
HUN73R
В началото бе словото

Мнение от HUN73R »

Като гледам колко жени, прохождащи зад волана има тука си мисля, че вече ще пътувам само с метро... :)
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

HUN73R написа:Като гледам колко жени, прохождащи зад волана има тука си мисля, че вече ще пътувам само с метро... :)
мани ти, някоя заблудена шофьорка като нищо може и в тунела да се озове :wink:
HUN73R
В началото бе словото

Мнение от HUN73R »

И да се озове 1v1 срещу метрото шанс няма, ако ще и новата Жи-класка на тати да е подкарала. :lol:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

HUN73R написа:И да се озове 1v1 срещу метрото шанс няма, ако ще и новата Жи-класка на тати да е подкарала. :lol:
мне, тя има голям шанс да мине без никакви наранявания (за справка http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=4411 ), а от удара все някой пътник в метрото ще пострада...

пп абе, дали има жени-шофьори на маршрутки? :twisted: :twisted: :twisted:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

HUN73R написа:Като гледам колко жени, прохождащи зад волана има тука си мисля, че вече ще пътувам само с метро... :)
:? Виждал съм ватманка в метрото.... :shock: :shock: :shock:
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

аз май се научих да карам колкото да изкарам книжка и от тогава не съм сядала зад волана/една година/ :? да ме пита човек за какво ми е била книжката в такъв случай :shock: :lol: обаче като гледам скоро няма да се осмеля да подкарам из Сф,че движението е отврат и не се спазва никакъв правилник,искрено се възхищавам на хората,които спокойно си карат в тая обстановка :roll: ако ще свиквам да карам мисля да е първо в провинцията,по възможност на еднопосочен път :lol:
HUN73R
В началото бе словото

Мнение от HUN73R »

Mira написа:... хората,които спокойно си карат в тая обстановка...
Ами обстановката си е идеална за "спокойно" каране.
Задръствания по всички главни булеварди, неработещи светофари, дупки, които ти разглобяват колата на съставни части, ако минеш с над 30 през тях...
А след като тръгнеш да паркираш трябва да си наистина, ама наистина много спокоен, защото докато намериш място ще си опънеш нервите.
Аз лично имам още 2 часа от шофьорските и ме чака после изпит, но след всичко, през което преминах през тея курсове по улиците май ще продължавам да съм си горд пешеходец.
А въобще няма да споменаваме откровено наглите шофьори от градския, лудите маршрутки и такситата - сериини убийци. Нито гъзарите с лъскави мерцедеси, за които няма правила за движение, паяците, чакащи да паркираш с 10 см на криво и каките, каращи зверски джипове по улицата с купена книжка, които нямат нищо против да ти сгънат малкото пежо до размерите на телевизор.:)

Е как да караш в такъв град?
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

бе аз само като се возя в лудите маршрутки ми се изправя косата,пък камо ли да изляза насреща им :lol:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Mira написа:бе аз само като се возя в лудите маршрутки ми се изправя косата,пък камо ли да изляза насреща им :lol:
:lol: :lol: Това на ника ти Джей Ло ли е?
.
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

Richard B. Riddick написа:
Mira написа:бе аз само като се возя в лудите маршрутки ми се изправя косата,пък камо ли да изляза насреща им :lol:
:lol: :lol: Това на ника ти Джей Ло ли е?
:lol: бинго,само дето вниманието е фокусирано по-скоро върху близалката :P :lol:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Или по скоро близането :wink: :twisted:
.
Аватар
koppakabbana
Пишете, о, братя
Специалност: МО
Курс: семестриално завършил

Мнение от koppakabbana »

Joker написа::lol: Това си е естественото делене на шофьорите, да го знаеш от мен! 8) А представяте ли си инструктор-жена? :shock: Леле-мале! :twisted:
Да! Има жени инструктори - аз бях при такава - и без да се хваля бързо се справих със стреса,но не можах да свикна на непрекъснатото й плямпане - нон стоп.А изпитващият ми беше станал в деня на изпита с гъза нагоре и скъса от 10 човека 7,е аз минах. Но не казвам , че изпитът значи , че можеш да караш! Лудницата не есамо в София. :wink: :roll: :roll:
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

koppakabbana написа:но не можах да свикна на непрекъснатото й плямпане - нон стоп.
Ахахаха.
Сетих се един виц по тоя повод:
- Защо няма жени коментатори на футболни мачове?
- Ами защото футболистите не могат да играят толкова бързо...
HUN73R
В началото бе словото

Мнение от HUN73R »

Има и жени, верно е. :) Един приятел кара при такава. Ту искаше по-бързо, ту по-бавно, само за дупки мрънка и не пуска скоростния лост. Още малко и ще я изчука тая кола... :)
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”