Социология
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Fervourrr,
Благодаря ти, мисля че и само този мейл ще ми свърши работа, щом собственикът му е точен, а освен това играе и важна роля в живота на бедните зайци.
Може ли да се запишем на 2 избираеми? Харесах си Въведение в психологията и Психология на личността. Ще ти пратя името и номера си на лични.
Чуждият език и компютрите не ги разбрах много как са, ако може, ще ги записвам, когато се върна. Ако не, светнете ме на някой английски, ясно, че ще се отбива номер...
Благодаря ти, мисля че и само този мейл ще ми свърши работа, щом собственикът му е точен, а освен това играе и важна роля в живота на бедните зайци.
Може ли да се запишем на 2 избираеми? Харесах си Въведение в психологията и Психология на личността. Ще ти пратя името и номера си на лични.
Чуждият език и компютрите не ги разбрах много как са, ако може, ще ги записвам, когато се върна. Ако не, светнете ме на някой английски, ясно, че ще се отбива номер...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Имаме, просто почва от втори семестър.STi написа:имате късмет,че тази година няма да имате История на Социологията
въпреки,че и тая глупост социология на културата не е особено по-добре.
Тръговецът на кристал: Може да запишеш колкото си искаш избираеми, аз също писах 2те психологии и Как да четем бла бла
sociologia1@abv.bg
pass maxweber
Нямат значение главни или не
БТВ Fervourrr все се чудя коя си, само ти от форума ми се губиш
pass maxweber
Нямат значение главни или не
БТВ Fervourrr все се чудя коя си, само ти от форума ми се губиш
Пилетата не са прекосявали пътя. Повтарям! Пилетата НЕ СА прекосявали пътя.