ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
milka
В началото бе словото

Мнение от milka »

Благодаря за инфото.
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

добре върви за сега всичко... упражненията по стилистика са ужас...(въпросните скобички транскрипции и т.н.) имам чувството че не съм учил български до сега...има някой големи глупости като например да ни натикат трите специалности в една стая и меко казано да не може да се диша но... трябва да се съобразяваме с програмата ..поне ме огря за обшежитията и нема да съм на квартира :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ааа, това ли било... ей тук е момента да се сетите аз защо не се сетих какви са тия скобички :oops: Няма да го казвам гласно, ама да, това е... :oops: :oops: :oops:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

хора,аз съм доооста болна и днес се прибрах-ще се намери ли някой добър човек-колега PR да ми даде лекцийте от днес и утрешните? :cry:
Аватар
letq6ta_kalinka
В началото бе словото

Мнение от letq6ta_kalinka »

Здрасти Дани. Много гадно, че си се разболяла, ама то май всички натам вървим. Днес писахме бая по СП и по Социология, но въпреки това на мен ми беше страшно интересно. Аз мога да ти дам да си преснимаш, но личната ми препоръка е да вземеш лекциите от Сиси, понеже тя пише супер, а от моите е малко съмнително дали ще се справиш с разчитането.
Ти пии билкови чайчета и се оправяй бързо :D
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

По СП минахте ли развитието на СП през годините? Ако не сте, стискайте зъби, не може да остава много :D Това е най-скучното нещо в предмета, нататък става..хих... увлекателно.
По социология какво вземахте? Питам, понеже конспектът там се мени всяка година с мъничко, а темите на упражненията са много яки (повечето).
Шарените асистенти там ли са, не сте споменали нищо за тях? (трябва да има 3 котенца - 1 бяло, 1 оранжево и 1 сиво). Съжалявам, че не можахте да видите майка им - неслучайно котката е сред символите на ФЖМК :D Страхотно животно беше тази мацка (казваше се Деси, ама аз й виках Чебурашка, понеже ме излъгаха, че така се казвала)

ЕДИТ: Вие бяхте ПР... Лошо, лошо... Нямате упражнения по социология... Както някога казах - завиждайте. :twisted: Ама и журналистите ще ви завиждат, понеже пък ние имаме 2 семестъра ИБЖ.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

не знам за упражненията по социология и за ИБЖ,но журналистите определено ще ни завидят за Основи на рекламата!!!!вижда ми се страхотно!!!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Цитирам Жоро: "На Кирилов - бюст, на Кафтанджиев - паметник!" Аз тогава не ви завиждах много, понеже знаех, че един ден и аз ще го уча, но при друг преподавател (и не във ФЖМК, а във ФФ).
Другите обаче може и да са позавидели малко - предметът е интересен, а за Кафтаджиев съм чувала само откачени (да се чете "добри") неща :D
Оздравявай бързо и се пазете всички!
В края на ноември
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

ооо,мерси за пожеланията-дано оздравея ,че тези дни се измъчих!!
то в това коварно софийско време-как да не се разболее човек!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

Nuc написа:добре върви за сега всичко... упражненията по стилистика са ужас...(въпросните скобички транскрипции и т.н.) имам чувството че не съм учил български до сега...има някой големи глупости като например да ни натикат трите специалности в една стая и меко казано да не може да се диша но... трябва да се съобразяваме с програмата ..поне ме огря за обшежитията и нема да съм на квартира :)
в кой блок си?
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Ей, Дани, дано вече си по-добре. Ако искаш, мога да ти донеса ж понеделник лекциите, които ти трябват. Повечето хора нямат проблеми да ми разчитат почерка, така че не би трябвало да се мъчиш поне с това. :) Само кажи какво точно ти трябва. И да се оправяш бързо! :wink:
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

мерси :wink: . ще проверя кои лекции ще мога да взема от съквартирантката ми и кои не и ще ти кажа.мнооого ще съм ти благодарна :)
alisha
В началото бе словото

Мнение от alisha »

здравйте колеги :) аз съм ПР, но задочно и вече ми минаха всички лекции и мога да кажа, че ми беше повече от интересно и е мн яко;) така че ви очакват много приятни моменти..особено с Кафтанджиев..такъв преподавател просто няма :) ако имаше как по цял ден само на реклама да ходя..:) По теория и история на Пр също ще ви е готино..Здравко Райков е много готин;) Само по история на журналистиката и стилистиката едвам изтърпях, но няма как, не може всичко да е розово:) Успех! :)
Bloody_Rose
В началото бе словото

Мнение от Bloody_Rose »

Търговецът на кристал:
По социология какво вземахте?
Ами по социология Кирилов вече ни обясни много логично защо хората се самоубиват; какви са основните подходи в социологията и основни неща за различните религии. Общо взето ми беше много интересно. А на упражнението темата беше Война и армия, като даже успяхме да понапишем нова история,опитвайки се да изпълним поставената задача. :)

А между другото имам един въпрос - някой (от горните курсове) може ли да ми каже какво се прави на упражненията по теория на журналистиката? защото имам да се подготвя за у-то,а досега не сме имали такова и нямам идея какво трябва да направя
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

ми не знам още кой блок съм няма да съм в блок на СУ а на някой друг ВУЗ в сряда ще ми кажат точно къде ще съм дано да случа на съквартиранти :)
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”