Joker написа: Явно, вече бързо претръпваш, но ще се научиш и още по-бързо. Просто сред историците инфото се движи със скорост по-бърза от звука и дори от светлината.
Всъщност научих, че Мишо се отказал от оценката си /6.00!/ и кандидатствал с история. И това ако е вярно.. .Нещата стават още по-забавни.
Чакай и още изненади...
П.П. Това е вместо подпис:
Да, вярно е това и за Мишо. Какво още да очаквам?!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Ми там нещо за богомилството на тате му и за създаване на българската народност, но най-вечи 2 и 3 том на академичната история. Аве глупотевини всекави.... средновековие....
Joker написа: Ми там нещо за богомилството на тате му и за създаване на българската народност, но най-вечи 2 и 3 том на академичната история. Аве глупотевини всекави.... средновековие....
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Joker написа: Ми там нещо за богомилството на тате му и за създаване на българската народност, но най-вечи 2 и 3 том на академичната история. Аве глупотевини всекави.... средновековие....
Ми да, не е тъпо! Като не знаеш кво е станало, е позволено всякакво въображение и полет на мисълта! Е затва всички мислят, че сме некаква идеологическа схема, а не наука...
Така е.
Стягайте се за упражненията - там ако направиш добро впечатление /изключвам Средновековна българска/ ще си добре за изпита!
А за Пловдив, Joker, много си прав!!!!
Средновековието далеч не е тъпо според мен !
Не е тъпо,но ако 3-4 пъти се явиш на Средновековна българска,ти става маааалко повече от тъпоооооо!
Средновековието далеч не е тъпо според мен !
Не е тъпо,но ако 3-4 пъти се явиш на Средновековна българска,ти става маааалко повече от тъпоооооо!
Да кажем,че може да се намрази,но чак да изтъпее !!!