=> Минало и съвремие на Югоизточна Европа <=

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Все пак не забравяй - истината е в новите истории, а не в старите и средновековните. Те са за хора, които имат трите К, както и класическата филология.
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Днес лекцията при Петър Ангелов беше интересна. :) Симпатяга е, на изпита вече ще видим. :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: От тази катедра също всички са симпатяги, дори и най-големите балтии. :albino: Късат те с усмивка, а на теб ти е кеф, че след час изпитване си успял най-накрая по някакъв начин да се махнеш.. :geek: поне за известно време до следващата сесия! :joker:
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Joker написа::lol: От тази катедра също всички са симпатяги, дори и най-големите балтии. :albino: Късат те с усмивка, а на теб ти е кеф, че след час изпитване си успял най-накрая по някакъв начин да се махнеш.. :geek: поне за известно време до следващата сесия! :joker:
Аз не се давам лесно! :) Колкото по-мило ми се усмихват, толкова по-нахъсана ставам и толкова по-уверено отговарям на въпросите. :) И се ядосвам, и се надприказвам с тях. :) Сигурно си чул. :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:roll: О, да! :lol: Кой не знае феята katiunki, кой не е слушал за нея... 8) Но на страшния Кумо Вълчо, който от 20-40 години изпитва по 200-400 човека по няколко пъти годишно, тези не му минават... :twisted:
:whax: :whdat: :diabloanifire: :whax: :whdat:
Аватар
Syrian
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: za novata specialnost

Мнение от Syrian »

feichka написа:А и аз не афиширам с това, дълго време не казвах как съм влязла, не защото ме е срам, а защото не ми се разправя с такива като тебе! Не ме е срам! Ако искаш сто пъти мога да ти го повторя и на ЛС да ти го пратя още 100! Не съм сигурна, че ако си от това "странно" даскало и трябва да пишеш дипломна работа и да я защитиш пред преподаватели от СУ, ще успееш! Тази дипломна работа си тежи на място, малко или много! Кой каквото иска да ми говори! И още нещо - да беше постоял малко в това "странно" училище (Национална гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ") малко възпитание да получиш!Виждам, че ти липсва....
Ооо ,Кате - а добро утро :lol: Много хубаво говориш ,много прекрасни и важни неща лафиш :P Амааа аз чух ,че много ТЕЖКА била твоята дипломна работа ,а? :shock: :D И интересно как не афишираш с това,че си от НГДЕК - спуквам се.Не че те мразя,ама говори обективно :lol:
ВО - I курс
Аватар
feichka
Форумно зомби

Re: za novata specialnost

Мнение от feichka »

Syrian написа:
feichka написа:А и аз не афиширам с това, дълго време не казвах как съм влязла, не защото ме е срам, а защото не ми се разправя с такива като тебе! Не ме е срам! Ако искаш сто пъти мога да ти го повторя и на ЛС да ти го пратя още 100! Не съм сигурна, че ако си от това "странно" даскало и трябва да пишеш дипломна работа и да я защитиш пред преподаватели от СУ, ще успееш! Тази дипломна работа си тежи на място, малко или много! Кой каквото иска да ми говори! И още нещо - да беше постоял малко в това "странно" училище (Национална гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ") малко възпитание да получиш!Виждам, че ти липсва....
Ооо ,Кате - а добро утро :lol: Много хубаво говориш ,много прекрасни и важни неща лафиш :P Амааа аз чух ,че много ТЕЖКА била твоята дипломна работа ,а? :shock: :D И интересно как не афишираш с това,че си от НГДЕК - спуквам се.Не че те мразя,ама говори обективно :lol:
:shock: Винаги що се отнася до дипломни работи и НГДЕК съм се опитвала да говоря обктивно. И не зацепвам в момента защо се заяждаш, някак си друг беше преди. :roll: Ако искаш да ми казваш нещо защо не ми го каза лично като завършвахме, защо не ми каза лично какво ти е мнението за дипломната ми работа? А относно НГДЕК отново - нося си пръстена, да, но не вървя по улиците и не крещя, че съм оттам!
Аватар
Syrian
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Syrian »

Е,то и аз не парадирам,нося си пръстена,амааа има много интересни случки около дипломната работа.Я ми кажи ,казваш,че харесваш средновековна бг история? И кой период по-точно :lol:
ВО - I курс
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:shock: Нещо около Свети Иван Рилски? :wink:
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Joker написа::shock: Нещо около Свети Иван Рилски? :wink:
Вкара ме във филма. :lol: Май никъде не съм споменавала темата ми на дипломната работа. :)
А Syrian, пиши лични съобщения и не занимавай хората с глупости!Защото наистина са глупости. Откога са толкова навътре с дипломните работи?! Не си мисли, че се заяждам - пиша ти така, както ти на мен!!!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Trouble in Paradise! :wink:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

feichka,какво стана с калника?
Аватар
Syrian
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Syrian »

feichka написа:
Вкара ме във филма. :lol: Май никъде не съм споменавала темата ми на дипломната работа. :)
А Syrian, пиши лични съобщения и не занимавай хората с глупости!Защото наистина са глупости. Откога са толкова навътре с дипломните работи?! Не си мисли, че се заяждам - пиша ти така, както ти на мен!!!
От доста време съм навътре с дипломните работи :wink:
ВО - I курс
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

Syrian написа:
feichka написа:
От доста време съм навътре с дипломните работи :wink:
Добре, като си толкова навътре, айде кажи ми какво има около моята?!
А, Joker - шокът беше в началото, първите 1-2 мин., после вече не ми правеше впечатление. :) Свикнах да ме изненадваш с всякакви работи. :lol:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Явно, вече бързо претръпваш, но ще се научиш и още по-бързо. 8) Просто сред историците инфото се движи със скорост по-бърза от звука и дори от светлината. :shock:
Всъщност научих, че Мишо се отказал от оценката си /6.00!/ и кандидатствал с история. :P И това ако е вярно.. :( .Нещата стават още по-забавни. :wink:
Чакай и още изненади... :joker:
П.П. Това е вместо подпис: :joker:
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”