=> Минало и съвремие на Югоизточна Европа <=
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Аз не се давам лесно!Joker написа:От тази катедра също всички са симпатяги, дори и най-големите балтии.
Късат те с усмивка, а на теб ти е кеф, че след час изпитване си успял най-накрая по някакъв начин да се махнеш..
поне за известно време до следващата сесия!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Syrian
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: za novata specialnost
Ооо ,Кате - а добро утроfeichka написа:А и аз не афиширам с това, дълго време не казвах как съм влязла, не защото ме е срам, а защото не ми се разправя с такива като тебе! Не ме е срам! Ако искаш сто пъти мога да ти го повторя и на ЛС да ти го пратя още 100! Не съм сигурна, че ако си от това "странно" даскало и трябва да пишеш дипломна работа и да я защитиш пред преподаватели от СУ, ще успееш! Тази дипломна работа си тежи на място, малко или много! Кой каквото иска да ми говори! И още нещо - да беше постоял малко в това "странно" училище (Национална гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ") малко възпитание да получиш!Виждам, че ти липсва....
ВО - I курс
- feichka
- Форумно зомби
Re: za novata specialnost
Syrian написа:Ооо ,Кате - а добро утроfeichka написа:А и аз не афиширам с това, дълго време не казвах как съм влязла, не защото ме е срам, а защото не ми се разправя с такива като тебе! Не ме е срам! Ако искаш сто пъти мога да ти го повторя и на ЛС да ти го пратя още 100! Не съм сигурна, че ако си от това "странно" даскало и трябва да пишеш дипломна работа и да я защитиш пред преподаватели от СУ, ще успееш! Тази дипломна работа си тежи на място, малко или много! Кой каквото иска да ми говори! И още нещо - да беше постоял малко в това "странно" училище (Национална гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ") малко възпитание да получиш!Виждам, че ти липсва....Много хубаво говориш ,много прекрасни и важни неща лафиш
Амааа аз чух ,че много ТЕЖКА била твоята дипломна работа ,а?
![]()
И интересно как не афишираш с това,че си от НГДЕК - спуквам се.Не че те мразя,ама говори обективно
- feichka
- Форумно зомби
Вкара ме във филма.Joker написа:Нещо около Свети Иван Рилски?
А Syrian, пиши лични съобщения и не занимавай хората с глупости!Защото наистина са глупости. Откога са толкова навътре с дипломните работи?! Не си мисли, че се заяждам - пиша ти така, както ти на мен!!!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Syrian
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
От доста време съм навътре с дипломните работиfeichka написа:Вкара ме във филма.Joker написа:Нещо около Свети Иван Рилски?
Май никъде не съм споменавала темата ми на дипломната работа.
А Syrian, пиши лични съобщения и не занимавай хората с глупости!Защото наистина са глупости. Откога са толкова навътре с дипломните работи?! Не си мисли, че се заяждам - пиша ти така, както ти на мен!!!
ВО - I курс
- feichka
- Форумно зомби
Добре, като си толкова навътре, айде кажи ми какво има около моята?!Syrian написа:От доста време съм навътре с дипломните работиfeichka написа:Вкара ме във филма.Joker написа:Нещо около Свети Иван Рилски?
Май никъде не съм споменавала темата ми на дипломната работа.
А, Joker - шокът беше в началото, първите 1-2 мин., после вече не ми правеше впечатление.
Всъщност научих, че Мишо се отказал от оценката си /6.00!/ и кандидатствал с история.
Чакай и още изненади...
П.П. Това е вместо подпис: