Мизантропски клуб
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
Е, и аз акостирах тук.
Изкам да споделя, че мразя надрисканите сноби и изрусени на кичури дрисльовци, дето се мислят за голяма работа, а все още имат свински лайнета под ноктите. Тъпаците дето си въртят задника по витошка, с тесните си изтъркани дънчици с тесни лайняни джобчета, и си носят цигарите, портфейла и телефоните в ръка. Мразя лумпените, дето си купуват чорапи по 50 кинта, боксерки по 70, тениски по 100. Идиотите дето само парадират с това колко много пари имат, а всъщност ги вадят с клизми и мошеничества. Мразя кирливците, дето си купуват телефон за 2000 лева и после само клипват, понеже нямат пари да си плащат сметките или да си купуват ваучъри дори.
Мразя цялата тъпня с модерното в изтърканите скъсани дрешки и мазни коси. Както Бегбеде беше написал /цитирам по спомен/: 'Колкото по-клошарски изглеждаш, толкова по-високо социално положение имаш/заявяваш.' ВТФ бе ..... му?
Шибаният свят затъва заради вас! Общество от слабоумни консуматори!
Някой ден ще започна като видя такива по улицата, да им казвам че правя анкета за някоя медия и да ги питам коя книга последно са чели. Готов съм да се хвана на бас, че повече от половината само ще мучат.
P.S. Баси... ядосах се...
Изкам да споделя, че мразя надрисканите сноби и изрусени на кичури дрисльовци, дето се мислят за голяма работа, а все още имат свински лайнета под ноктите. Тъпаците дето си въртят задника по витошка, с тесните си изтъркани дънчици с тесни лайняни джобчета, и си носят цигарите, портфейла и телефоните в ръка. Мразя лумпените, дето си купуват чорапи по 50 кинта, боксерки по 70, тениски по 100. Идиотите дето само парадират с това колко много пари имат, а всъщност ги вадят с клизми и мошеничества. Мразя кирливците, дето си купуват телефон за 2000 лева и после само клипват, понеже нямат пари да си плащат сметките или да си купуват ваучъри дори.
Мразя цялата тъпня с модерното в изтърканите скъсани дрешки и мазни коси. Както Бегбеде беше написал /цитирам по спомен/: 'Колкото по-клошарски изглеждаш, толкова по-високо социално положение имаш/заявяваш.' ВТФ бе ..... му?
Шибаният свят затъва заради вас! Общество от слабоумни консуматори!
Някой ден ще започна като видя такива по улицата, да им казвам че правя анкета за някоя медия и да ги питам коя книга последно са чели. Готов съм да се хвана на бас, че повече от половината само ще мучат.
P.S. Баси... ядосах се...
i know the human being and fish can coexist peacefully
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
пълно е с такива същества, дам...
и аз много 4есто им се изнервям действително много, особено като ми се пре4кат в краката
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Тия и мен ме побъркват!Изрусени и напудрени с огромни слънчеви очила,които все още не са установили сексуалната си принадлежност и компенсират липсата на всякакъв вкус с подръжание на модни тенденции,съмнителни от към естетическа стойност!Мразя изтънелите им гласчета и абсурдни разговори.Emmanuel Goldstein написа:Изкам да споделя, че мразя надрисканите сноби и изрусени на кичури дрисльовци, дето се мислят за голяма работа, а все още имат свински лайнета под ноктите.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
абе "мъже-мечти " са те, какво да ги правим 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra