Харесва ли ви храната и хигиената в "мензите"

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

Първия път като ядох на стол (В 4-ката) ми беше малко странно,но после се свиква-не е тоооолкова ужасно!!а за стола в ректората-на мен лично ми харесва-правят много хубави картофени кюфтенца,а и обстановката е мааалко по-свясна
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

...алуминиева дограма, ламинирани паркети, окачени тавани и тоалетни като в 4 звезден хотел....
същото + климатици = училищата в Свиленград :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

maimunka написа:
Da BuzZ написа:
\\"maimunka\\" написа:Малко далеч - Пловдивския.
Уж каза университет, гледай къде ни прати.
Хайде да не се обиждаме на университети, защото ако става въпрос за материална база на университети ПУ след ремонтите, които извърши слага в малкия си джоб материалната база на Софийския. Нямам спомен в СУ да има алуминиева дограма, ламинирани паркети, окачени тавани и тоалетни като в 4 звезден хотел. Вярно, че материалната база не е определяща за образованието на човек, но все пак е определяща за да се чувстваш комфортно . Някои от преподавателите са от СУ. Ако ще и в Харвард да учиш ако не учиш както трябва изхвърчаш. Всичко зависи от теб независимо дали учиш в СУ или в НБУ.
В четвърти блок на СУ обстановката е повече от прилична и опредеелно надминава очакванията ми,не се оплаквам и от аулите в самия Ректорат,в които имам занятия.Интересно ми е само как всеки(почти,но в случая е така) драпа за СУ,но като не влезе си хвали настоящата локация и се стреми да изтъкне достойнствата си,сиреч оправдае случващото се с него. :roll:
Последно промяна от Плазмодий на 13 Окт 2006, 15:47, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Плазмодий аз не се оправдавам. Просто Da Buzz изтъква, че Пловдивския университет не е университет, а според Министерство на образованието и науката Пловдивския университет е включен в списъка с акредитирани висши учебни заведения. Наистина бих се радвала повече, ако учех в СУ, но това не означава, че мога да си кривя душата и да казвам на бялото черно относно ПУ. Наистина много са се потрудили хората относно материалната база на Университета. А и не съм някой върл фен на СУ с единствена и основна цел в живота да вляза да следвам там. Така, че живи и здрави и дано всички избутате до края.Защото едно е да влезнеш, а съвсем друго да завършиш. :lol:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

maimunka написа:Защото едно е да влезнеш, а съвсем друго да завършиш. :lol:
Системата на висшето образование в България за сега е такава, че трудно се влиза, ама всеки завършва :!: Там им е грешката... :?
Това не беше по темата, извинявам се. :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Gandalf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Gandalf »

Хигиената не смея да обсъждам, но държа да отбележа, че вече втора година менюто е едно и също. А за хора като мен, които не ядат месо, остава да се задоволят само с.... кашкавал пане. :) Много е хубаво, но омръзва. Да не говорим, че веднъж така ми обърка стомаха, че се отказах повече да стъпвам в мензата. Затова пък "Яйцето" намаза... ;)
A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Не ми харесва нито хигената ,нито храната :idea:
.
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Перфектна е хигиената, за 1 хлебарка в соса проблем ли ще пвавим :lol:
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

мнеее :lol: :lol:
.
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Може ли някой да ми обясни къде точно се намира стола в РЕКТОРАТА?
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Gandalf написа:Хигиената не смея да обсъждам, но държа да отбележа, че вече втора година менюто е едно и също. А за хора като мен, които не ядат месо, остава да се задоволят само с.... кашкавал пане. :) Много е хубаво, но омръзва. Да не говорим, че веднъж така ми обърка стомаха, че се отказах повече да стъпвам в мензата. Затова пък "Яйцето" намаза... ;)
И аз не ям месо и често пъти ми се е случвало да няма какво да ям, защото обикновено сандвичите по всички лафки са или със луканки, или салами или разни тям подобни мърши , с които твърдо отказвам да си тровя организма. Чудя се някой ден като имам деца как ще ги опазвам в детските градини да не ги хранят с трупове.
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

THE_PARASITE написа:Може ли някой да ми обясни къде точно се намира стола в РЕКТОРАТА?
В северното крило...ако влезеш от спирката на 280 и трябва да вървиш само направо и после надясно ...столът е в мазето :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

да и аз не ям месо и нито сандвичите нито храната в столовете /при нас в бф няма, но колегите ходят във виас/ ме удовлетворява :( карам на солети
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Ние направо да си спретнем клуб на вегетарианците тук :lol: :lol: :lol: Това наистина е много похвално, че все повече млади хора се отричат от яденето на месо. За мен е изключителна проява на антихуманност в 21 век когато пазарите изобилстват от какви ли не храни да убиваме и да се храним с животни. Знам, че има много противници на тази идея, но не е нормално да се възмущаваме от убийството на хора , а в същото време да държим в чинията си парчета плът от разни други същества.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”