КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
- teufelchen
- От дъжд на вятър
така е зависи какав конспект ще ти изготвят учителите аз например сам в хуманитарна гимназия и ако реша да поишавам оценка тежко ми понеже ще трябва да глътна два учебника
добре че нямам нужда , но поговори с учителите ако ти изготвят по приемлив конспект ще е хубаво да ги поправиш тези оценки от друга страна недей и много да рискуваш с прилично високи оценки на изпитите пак си имаш шанс каквото и да решиш успех стискам ти палци 
- TimShel_Girl
- Драскач
На мен ми е преподавана евентуалната структура за есето... Предполатам, че е добра, защото момичетата, които са карали по нея, са влезли. Аз знам така: кратко, съдържателно встъпление, теза, доказателство на тезата, в което да има поне 3 аргумента, от които 2 да са свързани с творбите, другия е размишления по темата, обобщаващ извод. Това е формулата, която аз знам 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За изпитите за промяна на оценката: Според мен, който не е отишъл на такъв изпит, той не се е повишил... Не мисля, че учителите ще са толкова дребнави и ще те прецакат нарочно... Както казваше учителката ми по биология: "Покажете ни, че сте си направили труда, а останалото ще свършиме ние." 
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
teufelchen написа:Raya_Alexandra аз съм убедена, че не трябва да се пише "за смисъла на живота" явно иронията ми е била доста несполучливасъжалявам
- teufelchen
- От дъжд на вятър
ако може да не се съглася. едно момиче от миналия випуск отиде и и казаха, че ще и пишат три или и дават шанс да си тръгне, без да и зачитат изпитите, лошото е ако учителя мисли както онази даскалка "да си учил на времето". много е относително просто ... и трябва да си адски добре подготвенRaya_Alexandra написа:За изпитите за промяна на оценката: Според мен, който не е отишъл на такъв изпит, той не се е повишил... Не мисля, че учителите ще са толкова дребнави и ще те прецакат нарочно... Както казваше учителката ми по биология: "Покажете ни, че сте си направили труда, а останалото ще свършиме ние."
Последно промяна от teufelchen на 14 Окт 2006, 18:49, променено общо 1 път.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ето, все пак са и дали шанс... да си тръгне. И това не е малък жест, ако учителя беше съвсем безскрупулен, щеше да си и пише 2-ката...teufelchen написа:едно момиче от миналия випуск отиде и и казаха, че ще и пишат три или и дават шанс да си тръгне, без да и зачитат изпитите
- teufelchen
- От дъжд на вятър
- Kid.A
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
мерси за отговорите, но не мога да се явя на повишителни. аз не съм подготвена просто. а за да се подготвя ще трябва да изям целия учебник с кориците, което дори не ми влиза в изпитната програма за кандидатстване. ако се окаже че е мн труд за нищо и накрая изляза не с петица а с четворка? мисля че всякакво кандидатстване оттук нататък ще бъде излишно.
малко се набутах, но...да се надяваме че проверителите ще са хора и ще ме оценят на КСК:D
малко се набутах, но...да се надяваме че проверителите ще са хора и ще ме оценят на КСК:D
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Raya_Alexandra написа:За изпитите за промяна на оценката: Според мен, който не е отишъл на такъв изпит, той не се е повишил... Не мисля, че учителите ще са толкова дребнави и ще те прецакат нарочно... Както казваше учителката ми по биология: "Покажете ни, че сте си направили труда, а останалото ще свършиме ние."
Много си зависи от самото училище...
...аман от леснозавършими училища
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- lord_catharsis
- В началото бе словото
Въпрос...!
Привет на всички и успех в изпитите!
Искам да знам, дали има КСК по Литература в СУ - 10 дневни, защото те са по удобни за тези които не са от София
Искам да знам, дали има КСК по Литература в СУ - 10 дневни, защото те са по удобни за тези които не са от София
- teufelchen
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Въпрос...!
Аз звънях и питах за този курс, който е през априлската ваканция. Исках да се запиша и да пратя парите по банкова сметка, но ми казаха, че трябва лично да дойда в софия, за да се запиша...lord_catharsis написа:Привет на всички и успех в изпитите!
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
- ra4e^f
- Форумно зомби
Re: Въпрос...!
А именно това е по-добрия вариантCooL^GirL^^^ написа:Имам приятелка, която всяка събота ще става в 5 и ще тръгва за София:shock:[/color]
- Elektra
- Живее, за да пише
jantex написа:Много си зависи от самото училище...![]()
...аман от леснозавършими училища![]()
![]()
Именно
Може да вървя бавно, но никога назад!