ФЖМК (преименувана от Журналистика)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Nuc
- От дъжд на вятър
добре върви за сега всичко... упражненията по стилистика са ужас...(въпросните скобички транскрипции и т.н.) имам чувството че не съм учил български до сега...има някой големи глупости като например да ни натикат трите специалности в една стая и меко казано да не може да се диша но... трябва да се съобразяваме с програмата ..поне ме огря за обшежитията и нема да съм на квартира 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ааа, това ли било... ей тук е момента да се сетите аз защо не се сетих какви са тия скобички
Няма да го казвам гласно, ама да, това е...

"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- letq6ta_kalinka
- В началото бе словото
Здрасти Дани. Много гадно, че си се разболяла, ама то май всички натам вървим. Днес писахме бая по СП и по Социология, но въпреки това на мен ми беше страшно интересно. Аз мога да ти дам да си преснимаш, но личната ми препоръка е да вземеш лекциите от Сиси, понеже тя пише супер, а от моите е малко съмнително дали ще се справиш с разчитането.
Ти пии билкови чайчета и се оправяй бързо
Ти пии билкови чайчета и се оправяй бързо
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
По СП минахте ли развитието на СП през годините? Ако не сте, стискайте зъби, не може да остава много
Това е най-скучното нещо в предмета, нататък става..хих... увлекателно.
По социология какво вземахте? Питам, понеже конспектът там се мени всяка година с мъничко, а темите на упражненията са много яки (повечето).
Шарените асистенти там ли са, не сте споменали нищо за тях? (трябва да има 3 котенца - 1 бяло, 1 оранжево и 1 сиво). Съжалявам, че не можахте да видите майка им - неслучайно котката е сред символите на ФЖМК
Страхотно животно беше тази мацка (казваше се Деси, ама аз й виках Чебурашка, понеже ме излъгаха, че така се казвала)
ЕДИТ: Вие бяхте ПР... Лошо, лошо... Нямате упражнения по социология... Както някога казах - завиждайте.
Ама и журналистите ще ви завиждат, понеже пък ние имаме 2 семестъра ИБЖ.
По социология какво вземахте? Питам, понеже конспектът там се мени всяка година с мъничко, а темите на упражненията са много яки (повечето).
Шарените асистенти там ли са, не сте споменали нищо за тях? (трябва да има 3 котенца - 1 бяло, 1 оранжево и 1 сиво). Съжалявам, че не можахте да видите майка им - неслучайно котката е сред символите на ФЖМК
ЕДИТ: Вие бяхте ПР... Лошо, лошо... Нямате упражнения по социология... Както някога казах - завиждайте.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Цитирам Жоро: "На Кирилов - бюст, на Кафтанджиев - паметник!" Аз тогава не ви завиждах много, понеже знаех, че един ден и аз ще го уча, но при друг преподавател (и не във ФЖМК, а във ФФ).
Другите обаче може и да са позавидели малко - предметът е интересен, а за Кафтаджиев съм чувала само откачени (да се чете "добри") неща
Оздравявай бързо и се пазете всички!
Другите обаче може и да са позавидели малко - предметът е интересен, а за Кафтаджиев съм чувала само откачени (да се чете "добри") неща
Оздравявай бързо и се пазете всички!
В края на ноември
В края на ноември
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
в кой блок си?Nuc написа:добре върви за сега всичко... упражненията по стилистика са ужас...(въпросните скобички транскрипции и т.н.) имам чувството че не съм учил български до сега...има някой големи глупости като например да ни натикат трите специалности в една стая и меко казано да не може да се диша но... трябва да се съобразяваме с програмата ..поне ме огря за обшежитията и нема да съм на квартира
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
здравйте колеги
аз съм ПР, но задочно и вече ми минаха всички лекции и мога да кажа, че ми беше повече от интересно и е мн яко;) така че ви очакват много приятни моменти..особено с Кафтанджиев..такъв преподавател просто няма
ако имаше как по цял ден само на реклама да ходя..
По теория и история на Пр също ще ви е готино..Здравко Райков е много готин;) Само по история на журналистиката и стилистиката едвам изтърпях, но няма как, не може всичко да е розово:) Успех! 
-
Bloody_Rose
- В началото бе словото
Търговецът на кристал:
А между другото имам един въпрос - някой (от горните курсове) може ли да ми каже какво се прави на упражненията по теория на журналистиката? защото имам да се подготвя за у-то,а досега не сме имали такова и нямам идея какво трябва да направя
Ами по социология Кирилов вече ни обясни много логично защо хората се самоубиват; какви са основните подходи в социологията и основни неща за различните религии. Общо взето ми беше много интересно. А на упражнението темата беше Война и армия, като даже успяхме да понапишем нова история,опитвайки се да изпълним поставената задача.По социология какво вземахте?
А между другото имам един въпрос - някой (от горните курсове) може ли да ми каже какво се прави на упражненията по теория на журналистиката? защото имам да се подготвя за у-то,а досега не сме имали такова и нямам идея какво трябва да направя