Да те скъсат на изпит...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
малее, забравила съм, изФинявам се много на нескъсваните колеги и си взимам бележкаshaho написа:A защо в анкетата няма отговор и за тия,които не са ги късали(не ,че аз съм от тях де)?Това си е дискриминация.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз не ходя редовно, но също се оказах зубър!Berserker написа:НИКОГА
аз съм малко сладко зубче, и фактът че ходя в СУ само за бира не ме спира да имам отличен успех от както съм влязъл в СУ досега. Прауд ту би ЗУБ!!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
и аз така, много мързел беше и тогава, и сега, че даже по-зле станаpora_e_priqtel написа:Аз точно в езикова гимназия се дресирах като класически декадент, та аргументът ти е неуместен
ееех, и на теб не ти е лекоJoker написа:Аве при мен е мноо гадно! Чета много, особено по време на сесия, но никога не мога да преценя кога съм научил, напимер за 3, за да спра. Все си мисля, че нищо не зная, пък накрая съм бахти отличника!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
незнам как го правите тоя номер - да си пренесете наученото от училище и тука ...и аз завърших с пълно 6 гимназията и никога през живота си не си бях представяла , че някога ще ми пишат 2 на изпит...а сега - нормата е по 1 - 2 на сесия
цялото нежелание , с което уча специалността и хипер- блек-дед-депрсарската атмосфера на унито ми скапват всички мозъчни клетчици ....RIP
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Същотоkokteil_molotow написа:незнам как го правите тоя номер - да си пренесете наученото от училище и тука ...и аз завърших с пълно 6 гимназията и никога през живота си не си бях представяла , че някога ще ми пишат 2 на изпит...а сега - нормата е по 1 - 2 на сесияцялото нежелание , с което уча специалността и хипер- блек-дед-депрсарската атмосфера на унито ми скапват всички мозъчни клетчици ....RIP