Мизантропски клуб
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
това наистина е лошо...MZ4 написа: лошото е,че рядко виждам причина поради която да си променя възгледите
лично за себе си съм се убедил, че човек естествено променя част от възгледите си, разбиранията си - това е естествено в развитието и живота на една личност, а и колкото и трудно да ми е, се старая да признавам тази промяна пред другите...
а пък моята е пич...Crematory написа:kokteil_molotow написа:мразя всичките си свекърви![]()
![]()
![]()
направо ги ненавиждам.
ти колко имаш
за това пък искам сключването на договори за интернет да става с тест за интелигентност и на въпроса какъв мейл клиент ползвате верният отговор да не е internet explorer
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Само мейла да им е проблемаМила написа:а пък моята е пич...
за това пък искам сключването на договори за интернет да става с тест за интелигентност и на въпроса какъв мейл клиент ползвате верният отговор да не е internet explorer
Последно промяна от MZ4 на 23 Апр 2007, 20:08, променено общо 1 път.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
^^^то и това е до време
Имала съм и по фрапантни случаи,вчера една жена ми каза,че когато сме я включвали сме и скенирали всички данни от РС-то, променили сме настройките на скайпа,взели сме паролите за пощата и сме отворили две три страници с неприлично съдържание(ТОВА НАШИЯТ ТЕХНИК ГО Е НАПРАВИЛ ЗА 10 МИН) И Тя щяла да отиде при НОТАРИУС,за да ни съди за ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ!
Имаше и една,която слагаше парче огледало в/у монитора за да я пази от атаките на хакерите и техните лазери
Свят голям,хора всякакви(и аз всичките ги мразя
)(шегувам се)
Имала съм и по фрапантни случаи,вчера една жена ми каза,че когато сме я включвали сме и скенирали всички данни от РС-то, променили сме настройките на скайпа,взели сме паролите за пощата и сме отворили две три страници с неприлично съдържание(ТОВА НАШИЯТ ТЕХНИК ГО Е НАПРАВИЛ ЗА 10 МИН) И Тя щяла да отиде при НОТАРИУС,за да ни съди за ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ!
Имаше и една,която слагаше парче огледало в/у монитора за да я пази от атаките на хакерите и техните лазери
Свят голям,хора всякакви(и аз всичките ги мразя
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Аз мразя и бюрокрацията в БГ
Вчера се редих на една опашка 2 часа,за да ми дадът формуляр с който да се реда на друга такава опашка,където пък ми заявиха,че не била от тяхната юрисдикция да извършат това което искам и трябва да отида в клона където еди какво си.....
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
А не каза ли, че ще се самообеси или ще изчезне безкрайно?MZ4 написа:Имала съм и по фрапантни случаи,вчера една жена ми каза,че когато сме я включвали сме и скенирали всички данни от РС-то, променили сме настройките на скайпа,взели сме паролите за пощата и сме отворили две три страници с неприлично съдържание(ТОВА НАШИЯТ ТЕХНИК ГО Е НАПРАВИЛ ЗА 10 МИН) И Тя щяла да отиде при НОТАРИУС,за да ни съди за ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ!