Насилието в училищата...
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нека не забравяме, че въпросната възрастова група (ІХ - ХІ клас) са именно децата на промяната, децата на несигурността, децата на инфлацията, на глада... Представи си в какви условия са си изкарали "първите 7 години"... към това прибавяме и процеса на "порастване" и нещата си се натрупват...Joker написа:На тези деца очевидно им липсват първите 7 години и там нищо не може да замести семейството - прости и арогантни родители няма как да възпитат културно дете.
![]()
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Don't worry! Даскалите по география не знам с какво са омагьосани, ама кофти даскал по география няма! Ако ти не правиш изключение, много ще те уважават.Richard B. Riddick написа:Няма да ме пуснат при първолаци-аз съм географ.Ще да е от 6ти нагоре
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
Нормално е да има спречквания сред учениците и побоища,но за съжаление това,което виждаме днес е нещо ужасно......Това са последици от заобикалящия ни ужас по новини и филми(да,колкото и смешно да ви звучи наистина хората са имали нещо в предвид като слагат тези възрастови ограничения).Децата си мислят,че всичко ще стане "като по филмите" и не мислят за реалните последици.....Влиянието на родителите също играе роля......за съжаление в днешно време учителите най-малко могат да те вразумят и не защото не искат,а защото съвременния ученик не ги приема за нищо особено и затова не зачита и съветите им.....
ЕГАТИ!?! Това сериозно ли в немската?! Я прати едно лично с историята, моля те.Raya_Alexandra написа:Колкото до неханието и безхаберието, в моето училище тази година едно момиче 11 клас идваше на училище в напреднала бременност и ръководството се принуди да извика родити ли ти и, тъй като тя отричаше, че е бременна... В крайна сметка се оказа, че майката на въпросната разбира от ръководството, че отрочето и чака бебе...
Нямам коментар по темата за насилието в училищата. Безумието в което живеем като време, политическа обстановка като цяло в света не само в държавата. ..... му, всички са толкова озлобени, как няма това да се отрази и на децата?!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens