Лесно ли се научихте да карате ?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Аз взех книжка още през януари (деня след рождения ми ден) и съм много доволен че се научих да карам през зимата. Сега тази зима няма да ми е първата и да се притеснявам. И колеги и колежки качвайте се по колите и ако може не слизайте щото никога няма да се научите да карате нормално!!! Аз от както взех книжка не съм слязъл от колата и тва му е цаката ПРАКТИКА! 
Ще умрат всички с изключение на Лили Иванова и Дънкан Маклауд!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ми именно... аз последните пъти на кормуването супер много спичах, защото имах чувството че нищо не правя както трябва, после мина малко време без да карам, качих се за последно в деня преди изпита на два допълнителни часа, и сякаш бях друг човек - просто ми беше супер спокойно и готино и си се забавлявах, а не да се стягам и да се чудя какво да правя. и изведнъж някак от само себе си започвам да обръщам внимание и на маркировка, и на светофари, и в огледалата гледам.... абе, желязна съм, само дето тия пусти предимства не ги зачитам много-много, кво да правя като съм така възпитана - все аз да съм първа
... майтапа настрана, това е за което мечтая от 14 годишна, и много се радвам, че се научих да карам, книжка все някога ще взема, важното е че вече не се стягам твърде много, защото вярно, че човек трябва да внимава, ама трябва и да си малко перде и непукист, за да си добър шофьор, иначе просто няма смисъл... оттам нататък всичко се учи с практиката, ясно ми е, че за 24 кормилни часа няма да стана шофьор, но все от някъде трябва да започна
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!