РАБОТА

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

BOGORIS
В началото бе словото

РАБОТА

Мнение от BOGORIS »

Здравейте!!! Искам да предложа да се направи специален раздел във форума където да се публикуват съществуващи възможности за работа за студенти. Така ще има доста по добър достъп до информация от този тип за студенти и също така работодателите ще имат по-добра връзька със евентуалните кандидати за работа студенти. Според мен идеятая би била много добра.
In the deepest forest,
in the deepest dark,
you will find the fire
and the secret path!!!!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Странно, но съм почти сигурен, че подобно предложение имаше още преди година.
И макар, че идеята се прие от потребителите повече от добре, такъв раздел още не се е появил :roll:
Аватар
PALADIN
В началото бе словото

Мнение от PALADIN »

Подкрепям BOGORIS напълно - разделът е много добра идея :idea:
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Хубава идея, но едва ли ще има успех. Аз от 2 месеца всеки ден ходя по интервюта, ровя по разни специализирани сайтове за работа и пак нямам успех , а едва точно от форум бих могла да си намеря.
traffic09
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от traffic09 »

еми и аз бях в същото положение- навсякъде искаха опит на предишната позиция, езици тук-там, а пък като чуеха за кандидат-студент....забрави. Трудно е :(
"in another thousands years we'll be machines or gods"- Gouryella - "Tenshi"
Аватар
Viky_lady
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Viky_lady »

Аз мисля, че е възможно да се намери подходяща раота. Въпросът е да си постоянен и да знаеш какви са ти възможностите. Работодателят трябва да се съобразява с това, че трябва да се ходи и на училище :wink:
Аватар
Viky_lady
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Viky_lady »

Ето например една интересна и подходяща работа - http://jobs.bg/f82659
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

traffic09 написа:еми и аз бях в същото положение- навсякъде искаха опит на предишната позиция, езици тук-там, а пък като чуеха за кандидат-студент....забрави. Трудно е :(
Не проблема в езици и предишен опит - повечето ме одобряват да работя за тях , но или ми предлагат 28 работни дни в месеца или заплащането варира от 200 до 270 лв. и евентуално може би от процент обаче това след като мине изпитателния срок от 3 месеца, който е в тяхна полза.... като чуя тия простотии директно отказвам и си тръгвам.
Аватар
fitilcho
В началото бе словото

Мнение от fitilcho »

Ето например една интересна и подходяща работа - http://jobs.bg/f82659
Сигурно зад нея стоят "Господари на ефира" :D
Иначе не е лошо да има раздел за работа, макар че в jobs.bg има същия раздел и там може да се търси успешно работа!
Но, честно казано, вече не ме интересува - намерих си нова работа, днес напуснах старата и всичко е ОК 8)
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Da BuzZ написа:BOGORIS, ти с всичкия ли си? Нали точно това е идеята да се ходи редовно на лекции и упражнения. Как тогава ще има такова инфо. :shock:
Защо да не си е с всичкия... Според мен е напълно нормално човек да работи докато следва. Нали не очакваш вашите да те издрържат до края на живота ти :lol:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

точно за това си мислех, броейки стинките в кафето на художниците :lol:
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Значи, Jobs.bg е пълен та*ак. Ако искате работа- отивате в агенция.
Второ, не се подлъгвайте от работни места като "консултант, мениджър продажби и т.н", особено ако са рекламирани от световно-реномирани фирми като Zepter :lol:
Търсенето на подходящата работа отнема време. Аз още на 3-ия ден от търсенето ми в началото на Септември намерих много хубава работа, приеха ме, но имаше някои кофти условия които не ми позволиха да почна. Сега си намерих работа след почти 2 месеца търсене.
Иначе и аз подкрепям идеята за такава секция във форума. Най-вече защото тези които ще пускат обявата знаят до каква аудитория ще стигне, и няма да търсят дипломирани ядрени физици и неврохирурзи тук.
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Добре, като jobs.bg не става откъде да си търсим работа?! В нета има точно три адекватни сайта за работа. Дай някои имена на агенции, L'Inspecteur?! :roll:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
fitilcho
В началото бе словото

Мнение от fitilcho »

Работодателите, като знаят, че търсят студенти, които нямат голям избор като работно време, все ще гледат да ти предложат някакво мизерно заплащане и неизгодни условия :(
Ето напр. в Бюрото за студ. труд все са някакви супернеизгодни оферти с предпоставка към експлоатация :(
Последно промяна от fitilcho на 11 Окт 2006, 21:05, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”