я по-ведро ако искаш ще успееш щом приятелят ми успя значи всеки можеuktc написа:зная, че шанса да вляза във ФМИ е минимален
здр
Модератор: Boromir
- teufelchen
- От дъжд на вятър
Da BuzZ щом сме почнали ти пак не кефиш мен

Последно промяна от teufelchen на 14 Окт 2006, 18:51, променено общо 1 път.
По-добре е да съм негативно настроен, защото ако не вляза няма да се разочаровам, защото ще съм го очаквал. А ако вляза: Голям кеф ще е, защото няма да съм го очаквал. А ако съм сигурен че ще вляза... И да вляза пак няма да ми е кеф, защото ще съм знаел, ама пък ако не вляза разочарованието ще е голямо.
Зная, че нищо не разбрахте от горенаписаното
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, нали ти го разбра!uktc написа:По-добре е да съм негативно настроен, защото ако не вляза няма да се разочаровам, защото ще съм го очаквал. А ако вляза: Голям кеф ще е, защото няма да съм го очаквал. А ако съм сигурен че ще вляза... И да вляза пак няма да ми е кеф, защото ще съм знаел, ама пък ако не вляза разочарованието ще е голямо.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Защо си толкова сигурна?Raya_Alexandra написа:Е, нали ти го разбра!uktc написа:По-добре е да съм негативно настроен, защото ако не вляза няма да се разочаровам, защото ще съм го очаквал. А ако вляза: Голям кеф ще е, защото няма да съм го очаквал. А ако съм сигурен че ще вляза... И да вляза пак няма да ми е кеф, защото ще съм знаел, ама пък ако не вляза разочарованието ще е голямо.
Зная, че нищо не разбрахте от горенаписаното![]()
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Suadela
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
uktc, абе да ти кажа трудничко ми беше да те разбера
но всъщност си много прав!
И аз гледам да не се успокоявам много и да си мисля, че ще вляза 100%... ще се опитам да дам всичко от себе си, пък да става каквото ще! 
- I'm a positive person!
- No, I'm a positive person. You're like Santa Claus...on prozac...at Disneyland...getting laid!
- No, I'm a positive person. You're like Santa Claus...on prozac...at Disneyland...getting laid!
uktc, ако наистина искаш нещо - го правиш!
и аз така тази година си казвах, че няма да подхождам с никакви очаквания, каквото стане - и то стана, не ме приеха...
с този предварителен негативизъм сам предопределяш съдбата.
има дори една такава мисъл, че не трябва да приемаш поражението, преди самата битка...
и повярвай, няма да си по-малко разочарован, ако не те приемат...
и аз така тази година си казвах, че няма да подхождам с никакви очаквания, каквото стане - и то стана, не ме приеха...
с този предварителен негативизъм сам предопределяш съдбата.
има дори една такава мисъл, че не трябва да приемаш поражението, преди самата битка...
и повярвай, няма да си по-малко разочарован, ако не те приемат...
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!
Здравейте
аз пък ще кандидатствам за трета година
дано този път съдбата и късметът да са на моя страна!Ще уча и ще дам всичко от себе си пък да става каквото ще! Пък за негативизма да ви кажа при мен и двете неща съм опитала-първата година не мислех,че ще стане и не стана,втората бях убедена,но пак не стана!
не съм ходила на частни уроци и няма и да ходя!Нямам , а и не ми се дават пари на някого,който изобщо не ми гарантира,че ще вляза!И аз като момичето,дало мнение по-горе ще развенчавам мита за чатсните уроци
иначе ще си кандидатствам с литартура,история и журналистическите изпити! Успех на всички като мен , а и на другите,които ще са "зайци" в кандидатстването!
- TimShel_Girl
- Драскач
И аз ще кандидатствам с литература и журналистика, само дето имам и английски.
Ходя на уроци по литература, поради простата причина, че...хубаво, човек е умен, ама да кара само на мозък за приемните изпити...
Смятам, че мааалко насочване и помощ не са излишни 
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
- primitive_angel
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Хехе, доскоро '87 бяхме под ножа - който оцелял - оцелял... Сега е ваш ред да се пържите
Успех на всички бъдещи колеги, и да кандидатствате само това, което ви кефи, хич да не слушате разни лелки и чичковци кое било най-перспективно. Успех! И да не преучите все пак, че и това не е хубаво. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/