СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ
Модератор: Pisobella
СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ
Здравейте почти колеги във форума.
Бих искала получа повече информация какво се учи в специалността първата година, дали ви харесва и т.н., каква е възможността за реализация? В България? В чужбина?
Ще се радвам на всяка споделено мнение!!! Благодаря ви предварително!
Бих искала получа повече информация какво се учи в специалността първата година, дали ви харесва и т.н., каква е възможността за реализация? В България? В чужбина?
Ще се радвам на всяка споделено мнение!!! Благодаря ви предварително!
здр.аз вече писах по темата ,но на теб ще ти разкажа по-подробно ,понеже виждам ,че си заинтересована
,което много ме радва.първият семестър ,поне за мен ,беше доста труден.учиш-история на соц.дело-интересно и готина преподавателка,социална политика-мннн досадно ,за някои,основи на социалната работа-лесно и приятно,обща и възрастова психология-тук е доста трудно ,но пък лекциите на Ив.Димитров са страхотни,обща педагогика-направи всичко възможно да се освободиш от изпита ,обща социология-интересно и 1 практикум ,който поне за мен беше ужасен
.2ят семестър е мн по-интересен и като че ли по -лесно мина:)учиш-клинична психология вкл.практикум,анатомия ,физиология и хигиена,социална педагогика и няколко избираеми,като ти препопъчвам семейна педагогика(нямам думи колко мн може да научиш от доцентката).ами това е .единствено по-неприятен ми беше практикумът в психодиспансера ,но се свиква:)всичко др е ок:)а що се отнася до реализацията според мен тази професия тепърва навлиза и възможностите за работа в БГ се увеличават ,особено с влзиането в ЕС
мен лично ме привлече това ,че учиш изключително разнообразни дисциплини.т.е няма го скучното тъпчене на едно място:)ами ,това е.ако имаш въпроси питай:)
:)))))))
Аз също ще съм първи курс социални дейности и нямам търпение да започна - струва ми се изклчително интерено 
- Sonia_nik
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Zdarweite
Здравейте на всички.Не съм влизала тук одавна,за което се извинявам,но не ми остава време.Искам само да погелая успех на новите колеги от специалността.Аз вече съм 3-та година и до голяма степен съм съгласна с "Natalia" по повод на характеристиката на специалноста ни.Доста е изчерпателна,което ми допада.Ще добавя само 1-нататук става все по-интересно и хубаво.За сега толкова от мен.До скоро.
Budi 4ovek,a ne 4ove4e.Givei,no nikoga ne tlei.I ako moge6 smei se na sudbata,za da ne moge tj da ti se smeii!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Здравейте колежки
И аз ще съм първи курс социални дейности.
Само че защо не писахте в темата в кандидат-студентския раздел? Там се събрахме около 6 човека и вече си направихме среща на 2-ри. Ако някой иска да се присъедини да заповяда
Само че защо не писахте в темата в кандидат-студентския раздел? Там се събрахме около 6 човека и вече си направихме среща на 2-ри. Ако някой иска да се присъедини да заповяда
Да проклинаш че розата има бодли
или да се радваш че бодлите имат роза?
или да се радваш че бодлите имат роза?
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
-
Reflection
- В началото бе словото
кога е срещата
Колеги,
кога и къде ще е срещата на първи курс социални дейности. В момента нямам възможност да ровя в различните теми затова просто ако някою види съобщетието ми - пишете тук или пратете лично съобщение!
Благодаря и до скорошно запознанство

кога и къде ще е срещата на първи курс социални дейности. В момента нямам възможност да ровя в различните теми затова просто ако някою види съобщетието ми - пишете тук или пратете лично съобщение!
Благодаря и до скорошно запознанство
fotone написа:Здравейте колежки![]()
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Колеги, защо спряхте да пишете, след като започна учебната година??? Споделете с мен, която няма "честта" да идва на лекции, как върви, преподавателите говорят ли вече интересни неща или още карат на общи приказки, тези, с които не карахме миналата седмица, искат ли присъствие, и квото още се сетите и ви вълнува... Ще се радвам на всякакви новини, пък и едно здрасти също върши работа!
Поздрави!
Поздрави!
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Не че точно те ще искат, ама вие вече сте се запознали с тях, а аз не съм била изобщо и не знам дали ще трябва да ходя или не, затова питам.
А под общи приказки разбирам не уводните лекции, а тези, в които уж говорят по темата, ама нищо не ни казват.
Колкото до това, че не идвам - не съм постоянно на купони (не че не ми се иска де), а на работа. Но пък не ни е скучно - в момента учим как се играе покер и после се упражняваме. Яко, а?
А под общи приказки разбирам не уводните лекции, а тези, в които уж говорят по темата, ама нищо не ни казват.
Колкото до това, че не идвам - не съм постоянно на купони (не че не ми се иска де), а на работа. Но пък не ни е скучно - в момента учим как се играе покер и после се упражняваме. Яко, а?