ZA AIKIDOTO
Модератори: ники, Methuselah
- dessire
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ZA AIKIDOTO
Nqkoi znae li ne6to pove4e za tozi sport?ako ima takiva koito hodqt pls da mi kajat dali e ok,4e mislq da se zpi6a na tova,ako ne kak e sportnoto katerene? 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
re
ми, аз се записах на аекидо сега и ще ходя в сряда,защото само тогава имам свободно от лекции пространство:)...знам, че е близко до каратето, но се държи повече на защитата, техниките за правилно падане...както в повечето бойни изкуства важна е дисциплината, самодисциплината, но най-най-най-важно е желанието...без него, всичко отива по дяволите...не е нужно да си супер мускулест или нещо подобно, важно е да усвояваш техниките, да се занимаваш допълнително вкъщи,ако искаш да станеш добър...това е спорт за цял живот...бързината и силата на ударите не са нещо, скоето трябва да си се родил/разбира се , ако е така е само в твоя полза/, но както всичко се отработват с постоянство:)
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
re
1.myselff1:моля те, прости ми че съм толкова загубена...това, че съм се объркала или че не знам как се пише, не ти дава право да ми се подиграваш .... можеше да ми кажеш нормално...мерси.
2.myselff2:ха-ха
прав си, че е смешка... 
2.myselff2:ха-ха
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка: