Какво ви подразни / натъжи днес?
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е, не ЧАК толкова отпускащо...Creed написа:И на мен ,а не искам да ми е отпуснато!Сега само си мисля за одеялце и меко креватче!duh_navodneniq написа:Аз пък си се кефя, капките ромолят мн приятно по прозореца и ми действа супер отпускащо
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ти пък от какво си се напрегналduh_navodneniq написа:Е, не ЧАК толкова отпускащо...Creed написа:И на мен ,а не искам да ми е отпуснато!Сега само си мисля за одеялце и меко креватче!duh_navodneniq написа:Аз пък си се кефя, капките ромолят мн приятно по прозореца и ми действа супер отпускащоПросто премахва напрежението
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
на един завой в 309 жена в инвалидна количка едва не се преби
беше в мястото за хора с увреждания, но завоят беше толкова рязък и бърз, че се количката й се превъртя и едва не ме отнесе, стоящ до вратата... бях шокиран и всъщност се изплаших за жената, количката нещо заяде и дори след завоя не успяхме да я преместим...
слизайки, жената ми се усмихна някак едновременно благодарно и страдалчески, че нямаше как да не се усмихна и аз, въпреки гадния случай
вече след като слязох ми стана много тъпо и кофти
преди това на Петте кьошета трамвай 9 нещо се прееба точно на кръстовището и с една приятелка почти стигнахме Сливница, когато успя да се възстанови движението...
беше в мястото за хора с увреждания, но завоят беше толкова рязък и бърз, че се количката й се превъртя и едва не ме отнесе, стоящ до вратата... бях шокиран и всъщност се изплаших за жената, количката нещо заяде и дори след завоя не успяхме да я преместим...
слизайки, жената ми се усмихна някак едновременно благодарно и страдалчески, че нямаше как да не се усмихна и аз, въпреки гадния случай
вече след като слязох ми стана много тъпо и кофти
преди това на Петте кьошета трамвай 9 нещо се прееба точно на кръстовището и с една приятелка почти стигнахме Сливница, когато успя да се възстанови движението...
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Трябваше да стана супер рано заради лекциите и сега цял ден не мога да реагирам адекватно на нищо
А, да, и на всичкото отгоре Ice_Spirit не ми двигна като й звънях!

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .