Президентски избори 2006
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Виждам как продажните медии хубаво са Ви зомбиралиinaccessibility написа:много тъпа тема![]()
дори не си направих труда да кликна върху линка
Ако не гласувате на 22 повишавате процента на терориста Ахмед Доган, лежал в затвора от 1985 до 1989г. за организиране на терористични атаки в Сливен, Пловдив, летищата във Варна и Бургас, гара Буново, Кърджали
над 20 млрд$ тая мафия (олигархия) източи за 16 години - това са пари от държавния бюджет! От 1.01.07 ще спрат 3 и 4 блок и тогава ще има режимче в Ст.град....
Поне за Беронов гласувайте - какво страшно има не мога да разбера - човека си е почтен и достойно си е вършил работата досега и ще се опита да постави за преразглеждане всички ощетяващи БГ договори, сделки и въпроси
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Сладур. Все едно не знаеш резултатите? Президентът ще се казва Георги. На балотажа ще се реши дали ще е Първанов или Марков. Залагам на първия.
Кво си хабите клавиатурите, не разбирам?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
браво! между другото препоръчвам, който иска може да пише във този форум на ДСБ - тук гарантирам, че форумците са на много високо ниво - ще Ви бъде интересноJoker написа:Абе, не е съвсем вярно.
Ако твърде много изокаме, ще ни чуят, или ще ги отвеем!
http://www.democrati.org/forum/
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: